Daniel Pavel renunță definitiv la PRO TV și Survivor România? Ce alt proiect va începe foarte curând. Este oficial deja

12 sept. 2022
Daniel Pavel renunță definitiv la PRO TV și Survivor România? Ce alt proiect va începe foarte curând. Este oficial deja

Daniel Pavel este ofițer de marină la bază, însă acesta a ales să profeseze în domeniul televiziunii în ultimii ani. O bună perioadă de timp a prezentat o emisiunea la Antena 3, a urmat apoi oferta Peny, unde a condus echipa radio-ului din Austria, iar marea lui șansă s-a numit Survivor România.

Cei de la Kanal D i-au propus să ia locul fostului prezentator, Dan Cruceru și astfel Daniel Pavel a ajuns o super vedetă. Când reality show-ul s-a mutat la PRO TV, el a fost păstrat de șefi și va fi prezentator și în sezonul cu numărul 4.

Însă până atunci mai este destul de mult. Momentan reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici este în prim plan, iar prezentatori sunt Adela Popescu și Cabral.

Daniel Pavel renunță la PRO TV și Survivor România

Și pentru că are destul de mult timp liber acum, Daniel Pavel a dezvăluit că pregătește un proiect în mediul online, dar că nu va renunța la PRO TV și Survivor România pentru asta. Nu este singurul care a făcut acest pas, de la televiziune la online. Și Ilinca Vandici, dar și Mirela Vaida și-au lansat podcasturi, pentru a nu depinde 100% de angajator.

Pregătesc proiecte noi în online, de fapt un proiect care mă plasează pe aceeași zonă de povestitor epic, să spunem, de povești, atât, a recunoscut Daniel Pavel, chiar în ziua în care a prezentat evenimentul de lansare al noii grile de toamnă a PRO TV.

Noi detalii vor fi oferite în curând. Prezentatorul a vorbit și despre relația lui cu Ana Maria Pop. Acesta a dezvăluit că lucrurile merg bine ,dar că prioritar pentru el rămâne proiectul Survivor România.