Daniel Pavel s-a despărțit de iubita lui superbă, Ana Maria Pop? Cu ce femeie a mers în vacanță prezentatorul Survivor România

30 aug. 2022
Daniel Pavel s-a despărțit de iubita lui superbă, Ana Maria Pop? Cu ce femeie a mers în vacanță prezentatorul Survivor România

Daniel Pavel a oferit un interviu în care a vorbit despre relația pe care o are și cum și-a petrecut vacanța de când s-a terminat „Survivor România”, emisiune la care a fost prezentator. Prezentatorul încearcă să recupereze timpul pe care l-a pierdut din cauza filmărilor.

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Ana Maria Pop, însă a reușit să lege și o relație de prietenie cu femeia care i-a dăruit un băiat, acum în vârstă de 17 ani. Într-un interviu oferit pentru ego.ro, prezentatorul emisiunii „Survivor România” a precizat că mama copilului său și cu actuala s-a iubită se înțeleg foarte bine, subliniind că amândouă sunt femei mature și inteligente.

„Am fost noroc. Din ianuarie tot într-o vară o țin. Am fost plecat și cu familia. Am avut ocazia să plec și cu ai mei, cu tata, că doar pe tata îl mai avem, apoi cu iubita, cu Ana și apoi cu băiatul meu și cu mămica lui. Adică am făcut așa o gașcă extraordinară. Vara pentru mine înseamnă și adrenalina soarelui, adică nu doar vitamina D. Am fost cu fiecare în parte, adică sunt norocos din punctul ăsta de vedere”, spune acesta.

Daniel Pavel se înțelege mult mai bine cu mama copilului său

Daniel Pavel a mai declarat în cadrul interviului pentru ego.ro că acum se înțelege mult mai bine cu mama copilului său. De asemenea, el a mai spus că amândoi au aflat ce înseamnă valoarea unui compromis și că nu există conotație negativă.

„Mult mai bine ne înțelegem acum pentru că relațiile sunt ca vinul bun, tot s-a făcut comparația asta, îmbătrânesc, în sensul înțelepciunii odată cu trecerea timpului. Așa și noi. Suntem mult mai bine acum, mult mai inteligenți, am învățat valoarea unui compromis, puterea pe care o are un compromis, că nu are o conotație negativă. Si pentru beneficiul copilului, dar și al nostru ca individ, că până la urmă asta e ideea, să trăim frumos pe lumea asta. E și scurt timpul pe care îl avem”, a mai declarat Daniel Pavel.