Daniela Crudu a dat cărțile pe față! Motivul pentru care s-a retras din televiziune. Cu ce se ocupă acum

30 sept. 2021
Daniela Crudu a dat cărțile pe față! Motivul pentru care s-a retras din televiziune. Cu ce se ocupă acum
Daniela Crudu, după mai multe operații estetice

Daniela Crudu a cochetat cu emisiunea ani în șir și a fost prezentă în mai toate producțiile cunoscute de la noi. Dintr-o dată, ea a dispărut de pe micile ecrane, iar motivul invocat e unul chiar foarte simplu.

Cruduța s-a plictisit, sau cel puțin asta spune ea. După ce a participat la Burlăcița, Survivor, Splash! Vedete la apă, Chefi la Cuțite și a fost și asistenta lui Dan Capatos, bruneta spune că nu mai vrea să audă de acest domeniu.

Mai mult de atât, Daniela Crudu nu a rupt legătura cu nimeni cu care a colaborat, doar că, spune ea, ”nu a mai fost să fie”, iar acum nu mai există nicio provocare care să o facă curioasă.

”M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a mărturisit Cruduța.

Cu ce se ocupă acum Daniela Crudu

Credeți că stă degeaba după ce s-a retras din televiziune? Ei bine, nu. Cruduța câștigă bani frumoși în continuare prin intermediul contractelor de imagine.

Cum? E contactată de diferite branduri, fie petrnu ședințe foto, fie pentru reclame, și, după cum spune chiar ea, banii îi ajung să se descurce. Se plimbă în mai toată țara pentru a filma, iar contractele semnate sunt cu branduri destul de mari, semn că plecarea din televiziune nu a fost o așa mare tragedie pentru ea.

”Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodkă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie…Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine”, a mai povestit Daniela Crudu.