Dedeman dă aproape GRATUIT aceste produse de mare valoare! Acum costă doar 10 lei. Cum poți intra în posesia super ofertei

de:
29 mart. 2023
Dedeman dă aproape GRATUIT aceste produse de mare valoare! Acum costă doar 10 lei. Cum poți intra în posesia super ofertei

Dacă ești client Dedeman trebuie să ajungi neapărat în magazine până pe 31 martie. Sunt în vigoare niște oferte care nu trebuie ratate în niciun caz.

Știm prea bine că în perioada primăverii, cei care locuiesc la casă obișnuiesc să acorde o atenție sporită grădinii lor. Iar cei de la Dedeman vin cu prețuri mai mult decât accesibile.

Putem spune că unele produse au fost reduse atât de mult încât pot fi achiziționate aproape gratuit de la Dedeman. Astfel, pentru cei care vor să planteze legume, fructe și nu numai, Dedeman oferă hamaecyparis L Columnaris pentru doar 27,98 de lei bucata.

Tot în magazine găsim până pe 31 martie și Magnolia, care se vinde cu doar 75,90 lei. La Dedeman prețul pentru un pom fructifer pornește de la 14,98 lei, conform catalogului.

Produsul de la Dedeman care costă mai puțin de 10 lei

Trecem însă și la produse mai interesante de atât. Spre exemplu, un furtun pentru udat grădina costă la Dedeman 139 de lei, marca Fiskars. Dincolo de asta, pământul pentru conifere poate fi achiziționat cu prețuri care pornesc de la 35,99 lei.

Un produs interesant pentru mulți pot fi dalele care vor face curtea mult mai frumoasă. Și aici Dedeman are câteva oferte interesante.

Mai exact, retailerul oferă dale Semmelrock Rettango, la prețul de doar 9,90 lei pe bucată. Și lămpile solare pentru cei care vor o grădină luminată într-un mod natural sunt accesibile, iar prețurile pornesc de la 9 lei. Mai exact, o lampă solară Juve LED costă doar 42,99 lei, iar alte modele au prețuri cuprinse între 9,49 lei și 14,9 lei.

Iar pentru cei care vor să facă curățenie înainte de Paște cu produse profesionale există aspiratoare cu spălare, aparat de curățare cu presiune, dar și curățător cu aburi, cu prețuri cuprinse între 359 de lei și 1,279 de lei, după cum arată catalogul publicat de Dedeman pe site-ul oficial.