Dedeman oferă aproape gratuit acest produs! Mulți visează la el înainte de Paște. Acum este accesibil tuturor

de:
10 apr. 2023
Dedeman oferă aproape gratuit acest produs! Mulți visează la el înainte de Paște. Acum este accesibil tuturor

Dedeman vine cu oferte pe care nu ai cum să nu le iei în seamă. Multe obiecte la care românii au tot visat sunt acum la ofertă, iar reducerile sunt destul de generoase. 

Dacă stai la curte și te pregătești pentru Paște cu siguranță îți dorești o masă generoasă unde să pui bucatele alese. Și iată că cei de la Dedeman au o ofertă pe care nu trebuie să o ratezi. Prețurile sunt mai mult decât accesibile.

Masa fixă pentru grădină e la reducere la Dedeman și costă doar 129 de lei, redusă de la 149 lei. Astfel, ar fi păcat să nu profiți de oportunitate înainte de sărbători.

La ofertă mai este și umbrela de soare pentru terasă, care costă doar 219 lei, redusă de la 149 lei, conform catalogului publicat de Dedeman. Balansoarul de grădină costă și el 879 lei, la reducere de la 999 lei.

Iar pentru cei care au copii, toboganul pentru grădină costă 119 lei, redus de la 139 lei. Reducerile sunt valabile doar în următoarea perioadă, așa că este esențial să profităm de ele.

Ofertele Dedeman pentru luna aprilie pe care nu trebuie să le ratezi

Și grătarul de grădină din beton poate fi achiziționat la prețul de doar 679 lei, de la 756,65 lei. De asemenea, pentru cei care vor o iarbă sănătoasă și aspectuoasă, îngrășământul pentru gazon, 3 kilograme, costă doar 25, 90 lei, redus de la 30,90 lei.

Mai departe, Dedeman are ofertă și la diferite accesorii pentru grădină. Astfel, mașina de tuns iarbă de la Ruris costă 1.469 lei, redusă de la 1.579 lei.

La reducere mai este și motocoasa pe benzină Ruris Expert, care anterior costa 529 de lei, iar acum poate  fi achiziționat pentru doar 499 lei. Tot ce ai de făcut este deci să mergi în magazinele Dedeman.

Cu siguranță aceste oferte venite înainte de Paște vor fi mai mult decât potrivite pentru casa, dar și pentru grădina ta.