Deliric, decizie radicală în relația cu Inna. Anunțul care a șocat pe toată lumea: ”Nu îmi place…”

de:
04 sept. 2022
Deliric, decizie radicală în relația cu Inna. Anunțul care a șocat pe toată lumea: ”Nu îmi place...”

Inna și Deliric sunt împreună de ceva timp. Cei doi călătoresc, au activități comune și par mai fericiți ca niciodată. Cu toate astea, când vine vorba de declarații, ambii artiști sunt cât se poate de reținuți.

Mulți au rămas surprinși în momentul în care au aflat că Inna și Deliric formează un cuplu. Nimeni nu știa de legătura dintre cei doi artiști, însă având în vedere câte lucruri au în comun, cel mai probabil relația lor este una cât se poate de perfectă.

Jurnaliștii au încercat să scoată câteva cuvinte de la Inna, însă artista a fost reținută mai mereu. Cu toate astea, ea a dat de înțeles că Deliric este iubitul pe care și l-a dorit de multă vreme și care îi oferă toată susținerea de care are nevoie.

”Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el.”, mărturisea Inna, pentru Antena Stars.

Au trecut doi ani de când cei doi sunt împreună, iar mulți au început să se întrebe cât va mai dura până când cuplul va face și pasul cel mare. Iată că acum avem și răspunsul.

Deliric și Inna se căsătoresc

Deliric a decis în final să o ceară în căsătorie pe Inna, însă are emoții mult prea mari, drept urmare mai așteaptă. El a fost întrebat la o emisiune televizată despre asta, iar răspunsul său i-a surprins pe mulți.

”De unde știți că nu am cerut-o? Nu îmi place să fac public treaba asta, dar am inelul în minte, doar trebuie să îmi fac curaj”, a declarat Deliric.

Având în vedere că ambii parteneri se susțin reciproc și se iubesc, iar Deliric pare destul de hotărât, nu ar fi exclus ca în următoarea perioadă să îi vedem și în fața altarului. Rămâne de văzut însă când se va simți și artistul pregătit pentru a face pasul cel mare.