Designerul Adina Buzatu a apărut goală la Opera! Tot publicul s-a oripilat. A luat-o razna? /FOTO

de:
10 apr. 2023
Designerul Adina Buzatu a apărut goală la Opera! Tot publicul s-a oripilat. A luat-o razna? /FOTO

Adina Buzatu a cutremurat internetul. Vedeta a apărut aproape goală la operă. Imaginea a apărut pe internet, iar nu puțini sunt cei care au fost șocați.

Adina Buzatu este de departe cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină și nu numai. S-ar părea însă că ținutele sale nu sunt pe placul oricui.

Recent, aceasta a mere la operă și a publicat și o imagine cu vestimentația pe care a ales-o pentru un astfel de eveniment. Dacă unele persoane aleg să fie elegante, iată că Adina Buzatu a întrecut orice limită.

În imaginea postată pe internet, vedeta poartă o rochie care lasă la vedere mai tot ce se poate. Practic, unii consideră că aceasta a mers dezbrăcată, având în vedere că nu prea avea nimic de ascuns.

Iar comentariile adunate de Adina Buzatu sunt și ele cât se poate de șocante. Unii au jignit-o, în timp ce alții nu au putut înțelege cum un designer vestimentar atât de apreciat se poate afișa într-o asemenea postură.

Adina Buzatu, asupra criticată pe internet pentru apariția de la Operă

”Ma provoci! Asta e tinuta ….de OPERA?!?”, ”Nici opera nu mai e ce a fost!”, ”În fundul gol la opera!??”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de aceasta.

Alți internauți au fost însă mai duri. Au avut doar cuvinte acide la adresa ei. La o parte dintre acestea, designerul a avut și răspunsuri.

Aceasta s-a apărat în fața internauților și nu consideră deloc că a greșit cu ținute pentru care a optat. Asta în ciuda faptului că marea majoritate a comentariilor sunt cât se poate de răutăcioase.

”Nu se merge cu …gol la nicio varsta, motiv oentru carenici eu nu am fost asa. Rochia este până la genunchi”, a comentat Adina Buzatu, publicând mai multe imagini cu rochia respectivă, din mai multe unghiuri.