Dezastru total pentru Simona Halep. Ce s-a întâmplat în meciul cu Aliaksandra Sasnovich din turul 3 de la Indian Wells. Este o dramă imensă pentru româncă

11 oct. 2021
Dezastru total pentru Simona Halep. Ce s-a întâmplat în meciul cu Aliaksandra Sasnovich din turul 3 de la Indian Wells. Este o dramă imensă pentru româncă

Simona Halep trăiește un adevărat coșmar în cariera ei de tenismenă, după ce în viața personală lucrurile îi merg mai bine ca niciodată. Măcinată de accidentări, românca a revenit pe teren și spera ca la Indian Wells să bifeze revenirea în prim și să urce în clsamentul WTA. Doar că Aliaksandra Sasnovich, bielorusa aflat pe locul 100 WTA i-a frânt aripile.

După ce a eliminat-o în turul 2 pe Emma Răducanu, sportiva care nu era cotată cu nicio șansă la a ajunge cât mai sus la Indian Wells, mai face o victimă.

Simona Halep a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich cu 7-5, 6-4 și nu i-a lăsat nicio șansă româncei să revină. Astfel aceasta mai înregistrează încă o surpriză și accede în optimi.

Sorana Cîrstea și Irina Begu au pierdut și ele în turul 3. Sorana a avut un meci greu cu Elina Svitolona, una dintre marile favorite la câștigarea turneului, dar era pe punctul să se impună. Scorul a fost strâns 4-6, 6-4, 7-6 pentru jucătoarea de tenis din Ucraina.

Veste de coșmar pentru Simona Halep

Pentru Simona Halep, însă veștile sunt extrem de proaste. Deși ea visa să revină cât mai repede în top 10 WTA, acum riscă să cadă sub locul 20. Este o poziție pe care nu s-a mai aflat de aproape 10 ani. De altfel, analizele specialiștilor arată că ea a fost cea mai constantă tenismenă din ultimii 10 ani.

Chiar dacă s-a vorbit mult despre retragerea ei, după ce a suferit foarte multe accidentări în acest an, Simona Halep a declarat în nenumărate rânduri că vrea să mai joace tenis 2-3 ani, poate chiar 4 și că nu dorește să mai fie întrebată de acest subiect.

Ea speră și să ajungă la Jocurile Olimpice de la Paris, dacă va fi sănătoasă. A evitat să mai de pronosticuri pentru că dezamăgirea a fost imensă atunci când a realizat că nu va putea ajunge la Tokyo.

Următorul turneu la care Simona Halep și-a anunțat participarea este Transylvania Open la Cluj, acolo unde va veni și Emma Răducanu, dar și alte nume cu greutate din tenis.