Simona Halep se retrage din tenis mai devreme? Cine o sfătuiește să abandoneze totul

de:
29 sept. 2021
Simona Halep se retrage din tenis mai devreme? Cine o sfătuiește să abandoneze totul
Simona Halep a fost mult timp numărul 1 mondial

Simona Halep a tot făcut schimbări în viața ei în ultimele luni. Prima oară a fost accidentul, apoi nunta, iar recent, sportiva a anunțat că renunță la colaborarea cu antrenorul care a ajutat-o să câștige nenumărate titluri, Darren Cahill.

Semnele ar spune că sportiva se gândește la retragere, deși ea mărturisea că nu se pune problema de așa ceva în următorii trei ani. Cu toate astea, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este de părere că Simona ar trebui să se concentreze pe familie și să uite de tenis.

Dumitru Dragomir este convins că Simona Halep mai poate juca tenis la nivel înalt, însă nu vede rostul, din moment ce este realizată din punct de vedere financiar. Mai mult de atât, el a fost pus pe gânduri după ce sportiva a renunța la propriul antrenor.

Practic, fostul lider al LPF i-a recomandat lui Halep să devină mămică cât mai repede și să nu mai piardă timpul. El susține că sportiva și soțul ei au toți banii de care au nevoie pentru a trăi liniștiți, deci nu se pune problema de prea multă agitație.

”Vedeți-vă de treabă!”

“Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi, trei, patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii, că au bani destui și ea, și bărbatul! Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii, că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a mărturisit Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Și Simona Halep mărturisea la începutul anului că următorul ei gând este un copil, care îi va schimba viața complet. Ea mai povestea atunci că tenisul nu va sta niciodată în fața vieții ei, familia fiind importantă.

“Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele”, spunea Halep.