Dezvăluirile care aruncă PRO TV în aer! Adevărul despre Survivor România! Ce mănâncă de fapt concurenții zilnic. Totul este o minciună. Carmen Grebenișan, în prim plan

28 apr. 2023
Dezvăluirile care aruncă PRO TV în aer! Adevărul despre Survivor România! Ce mănâncă de fapt concurenții zilnic. Totul este o minciună. Carmen Grebenișan, în prim plan

După aproape patru luni la Survivor România, frumoasa Carmen Grebenișan este complet schimbată. S-a îngrășat enorm, iar tenul ei este plin de imperfecțiuni. Problemele păreau a fi de ordin hormonal, dar o dezvăluire făcut de contul de Instagram Viperele Vesele dă totul peste cap.

Deși publicul crede că toți concurenții de la Survivor România trăiesc doar cu orez și cocos, în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Pe lângă faptul că primesc zilnic o banană și ananas, unii dintre Faimoși au avut bani ascunși și au cumpărat zilnic alimente, cel mai des hrănindu-se cu KFC.

Viperele Vesele susține că Ada Dumitru a fost dată afară de la Survivor România tocmai pentru că producătorul turc Guney era exasperat de faptul că aceasta era mereu prinsă mâncând alimente interzise. Cum făceau rost de ele Carmen Grebenișan, care s-a îngrășat enorm sau Remus sau alți Faimoși puteți citi mai jos.

Ținând cont și că audiența Survivor România a scăzut mult față de sezonul trecut și în prezent Chefi la Cuțite a ocupat confortabil fotoliul de lider, probabil anul viitor, cei de la PRO TV se vor implica mai mult și vor impune schimbări majore în show.

Dezvăluirile Viperele Vesele aruncă PRO TV în aer

viperele__vesele

„În cazul în care va întrebați cum anumiți concurenți „se împlinesc” la Survivor, cum ajung după 2 luni de competiție rotunjiți, vă oferim raspunsul: mesele multe și dese din fake camp (locul unde se doarme după consilii, dacă se depășește ora 17.00) și nu doar din fake camp, ci și cumpărate de la paznicii și medicii dominicani.

Cumpărate, fiindcă unii concurenți au și au avut bani la ei, bani îngropați/ascunși în diferite locuri de pe insulă, din care își plătesc aceste mese ZILNICE. Carmen, Ștefania, Remus, Bianca și Ada sunt cele mai bune exemple de concurenți care se răsfațau/răsfață, zilnic cu fast-food, de regulă KFC și băuturi energizante.

Motivul pentru care Ada a fost eliminată de la Survivor, nu a fost unul de natură medicală, așa cum a fost prezentat publicului, ci a fost o încercare a lui Guney, producător Acun Medya, de a stopa acest fenomen, după ce a fost a treia oară prinsă mâncând bine la Survivor. De asemenea, față de ceea ce vi se prezintă la televizor, toți concurenții primesc zilnic câte o banana și o felie de ananas, dar acestea, în mod evident, pălesc în fața meselor îmbelsugate cumpărate.

De menționat, în excursia din Santo Domingo, concurenții Remus, Ada, Bianca și Carmen au fost pozați de către un angajat al unui local, mâncând pe ascuns, în toaletă, poza care a ajuns la Ebru, translator Acun Medya, care ulterior i-a transmis-o lui Guney. Acum, poate, întelegeți și de ce Ada s-a întors de la Survivor cu 7 kilograme în plus.

Mai mult decât atât, recompensele pentru fiecare ceartă sunt unele generoase la Survivor, din punct de vedere gastronomic. Unii concurenții, de regulă, faimoși, însă nu doar ei, ci și câțiva războinici, cei preferati de către producători, cum ar fi Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab, sunt recompensați, pentru certuri, cu cartofi prăjiți și hamburgeri, dar și o gustărică dulce, cum ar fi ciocolată. Nu vă faceți griji!

Igiena concurenților nu suferă la Survivor, fiindcă unii dintre ei sunt învățați de către echipa ProTV, înainte de a face deplasarea în Dominicană, să își procure rețete medicale, pe baza unor diagnostice care mai de care mai închipuite, spre exemplu afecțiuni ale scalpului, ale pielii, astfel încât să beneficieze de șampon, creme, vitamine etc. Remus, Vica, Ada, Carmen sunt doar câțiva dintre concurenții care s-au înhămat la aventura Survivor cu rețeta la purtător”.

@viperele__vesele