Dosar penal pentru Mihai Bobonete! Sunt acuzații extrem de grave. Va fi dat afară din Las Fierbinți și PRO TV pentru asta?

10 aug. 2022
Dosar penal pentru Mihai Bobonete! Sunt acuzații extrem de grave. Va fi dat afară din Las Fierbinți și PRO TV pentru asta?

Probleme de imagine pentru Mihai Bobonete, care s-a văzut nevoit să vină în fața polițiștilor, după ce a fost acuzat că a comis o infracțiune. Actorul care-l interpretează pe Bobiță din Las Fierbinți a avut de dat multe explicații, după ce o femeie a înaintat o petiție la IPJ Ilfov legat de faptul că acesta ar fi ucis în chinuri un porumbel.

Mihai Bobonete a negat toate acuzațiile, iar cei de la Protecția Animalelor au închis dosarul din lipsă de probe. Așadar acum actorul poate răsufla ușurat, însă în mod cert va fi mult mai atent la ce spune de acum înainte.

Totul a pornit de la o glumă pe care juratul de la Românii au talent a făcut-o în cadrul unui număr de stand up comedy. Parodia a fost urcată și pe internet, iar o femeie a fost oripilată de ceea ce a auzit.

Bobonete s-a îngropat singur

Bobonete susținea că a ucis și chinuit o pasăre, dar nu s-a gândit nicio secundă că totul va escalada. Astfel că în toamna anului trecut, o internaută i-a făcut plângere fix pe baza acestor afirmații, iar polițiștii i-au deschis un dosar penal.

Chiar dacă lucrurile s-au calmat, o astfel de situație îi poate crea probleme de imagine foarte mari, atât de mari încât ar putea rămâne fără job-ul de la PRO TV și rolul din Las Fierbinți.

Nu trebuie uitat că Mircea Solcanu a fost dat afară din trust, după ce a făcut o serie de afirmații legate de familia copilului ucis într-un parc acum mai mult de timp de câțiva câini maidanezi. Atunci micuțul a fost scăpat din ochi de bunică, însă cel care a suportat consecințele a fost proprietarul terenului unde a avut loc tragicul eveniment.