Dragoș Bucur greu încercat în aceste ore: „A murit toată lumea…”. Scene desprinse parcă din infern

21 sept. 2022
Dragoș Bucur greu încercat în aceste ore:
Zigmund și Dragoș Bucur

Dragoș Bucur prezintă emisiunea Visuri la Cheie de nouă sezoane, dar acum este pus la grea încercare, împreună cu întrega lui echipă.  Pur și simplu a rămas înmărmurit când a aflat povestea lui Zigmund. În seara aceasta de la 21.30 va fi difuzat un episod Visuri la cheie, care va provoca emoții puternice.

Sprijinul vine din familie. Părinții, bunicii sunt cei care ne formeză și au grijă să ne conducă pe drumul vieții. Ei sunt stâlpii de care ne ținem atunci când facem pași în momentele importante.

Ce facem, însă, atunci când ei se duc și ne trezim, dintr-o dată, fără susținere? Povestea unui adolescent care a trecut prin momente tragice, diseară, de la 21:30.

În această seară, la Visuri la cheie, Dragoș Bucur și echipa de arhitecți merg să-l cunoască pe Zigmund, un băiat care a pierdut totul în viață, însă a reușit să nu se piardă pe sine. Într-o lună mama, tatăl și bunicul său s-au stins, iar el s-a trezit cu un viitor nesigur. „În ziua în care l-am îngropat pe bunicul meu, a murit mama. Mi s-a rupt sufletul atunci, nu știam ce să fac”, povestește băiatul.

A murit toată lumea

După ce și-a pierdut mama și bunicul, Zigmund a ajuns să-l îngroape și pe tatăl lui. Fără putere, a rămas în cimitir, doborât de suferință. „Atunci a venit părintele la mine și mi-a zis: „Zigmund, în cimitir răman doar morții, tu vii cu mine””. Părintele a fost atunci salvarea lui: „Am sunat-o pe doamna (preoteasă) și i-am spus: altădată îți aduceam un colac, un prosop, acum o să-ți aduc un copil. Nu are unde merge, o să vină la noi. Așa am simțit atunci.”

Deși acum stă în casa parohială, visul lui Zigmund este să trăiască într-o zi, din nou, în apartamentul lui care se află, însă, într-o stare avansată de degradare. Echipa Visuri la cheie îi vine în ajutor pentru a-i reda speranța într-un viitor mai bun, alături de familia pe care și-o va face. „Apartamentul ăsta ne-a pus capac, este o încercare pentru noi”, va spune Cristina Joia.

Întreaga poveste emoționată și provocările unei renovări care păstrează o durere imensă, diseară, de la 21:30, la Visuri la cheie. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO.