Mama superbei Iulia Vântur rupe tăcerea. Ce i-a făcut Marius Moga fiicei sale în trecut? Nimeni nu a știut. De aceea a plecat de fapt în India

20 sept. 2022
Mama superbei Iulia Vântur rupe tăcerea. Ce i-a făcut Marius Moga fiicei sale în trecut? Nimeni nu a știut. De aceea a plecat de fapt în India

Iulia Vântur continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din România. Chiar dacă aceasta locuiește de ani buni în India, ea revine des în țară și recent a dezvăluit că ar dori să petreacă mai mult timp în locurile natale. În acest context a și acceptat invitația celor de la Antena 1 de a fi invitată specială la iUmor.

Ediția de pe 16 septembrie a fost una plină de surprize pentru Iulia Vântur. Puțini se așteptau să o vadă cu ochii în lacrimi, profund emoționată. Cel mai intens moment a fost cel oferit de mama ei, Catinca Vântur. Aceasta nu este deloc obișnuită cu camerele de luat vederi, iar apariția ei la Antena 1 a luat prin surprindere pe toată lumea, dar mai ales pe fiica ei.

Iulia Vântur a mers imediat pe scenă și a îmbrățișat-o atunci când a văzut-o. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să recite un roast. Cu vocea tremurândă, Catinca a spus o serie de glume, în care se află în mod cert și un sâmbure de adevăr. Printre altele l-a menționat și pe Marius Moga, fostul iubit al fiicei sale, despre care a spus că i-ar fi pus piedici acesteia.

Ce a spus mama Iuliei Vântur despre Marius Moga

„Voiam s-o întreb pe scumpica mea ce caută ea în emisiunea asta…Iulia, de mică mi-ai spus: Mama, eu când am să mă fac mare, vreau să mă vântur prin lume. Ca mamă, nu mi-a fost deloc ușor să accept lucrul ăsta. Așa că am încercat să-i pun foarte multe piedici. Și n-am fost singura. Din păcate, dintre toate piedicile puse, doar ale lui Moga au funcționat”, a spus Catinca Vântur vizibil emoționată.

„Când ai plecat din țară, vedeai indieni doar în filme. Nu ca acum, doar în construcții. De aceea, când am auzit că vrea să își construiască o carieră în India, m-am temut ca nu cumva să fie hindusă (joc de cuvinte intenționat n.r) în eroare”, a continuat mama Iuliei Vântur.

„La început, s-a înțeles cu ei (poporul indian n.r) prin limbajul semnelor, pe care îl învățase în traficul din București. Mihai, tu îmi aduci aminte de Iulia când era copil…Ca și tine, făcea toate nebuniile. Ziceai că era un băiețel în corp de fetiță. Iulia, dacă nu ai de gând să îmi faci un nepoțel, am să-l înfiez pe Bendeac”, a mai glumit Catinca Vântur.

La final, Iulia Vântur a mers din nou pe scenă să-și îmbrățișeze mama, iar în cadrul interviului acordat celor de la Antena 1 după numărul de roast, aceasta a insistat că nu a știut nimic despre faptul că mama ei o să apară în show.

„Te rog să mă ierți, pentru că nu ți-am răspuns la telefon. Am vrut să vin să te văd, tot timpul vreau să fii alături de mine. Te iubesc din tot sufletul meu”, i-a spus Catinca Vântur la final fiicei sale.