Efectele miraculoase ale apei alcaline! Nu costă mult și o găsiți cu ușurință

06 aug. 2019
Efectele miraculoase ale apei alcaline! Nu costă mult și o găsiți cu ușurință

Are multe efecte benefice și este recomandată atât de medici, cât și de terapeuți. Are un PH-ul  de 8,5 -9, deci un pH alcalin, de aici și numele de apă alcalină și o puteți găsi în orice supermarket sau plafar. Nu costă mai mult de 4 lei o sticlă de 2 litri.

Dr. Robert Young, microbiolog şi nutriţionist din Statele Unite, a studiat ani de zile aciditatea sângelui, considerând-o, alături de alţi specialişti din domeniu, principala cauză a bolilor din epoca modernă. “Miracolul pH. Dieta Young”, el afirmă, citat de doctorulzilei.ro: “Nivelul pH-ului din toate materiile fluide ale organismului nostru afectează fiecare celulă din corp. Întregul proces metabolic depinde de alcalinitatea mediului. Aciditatea crescută cronică corodează ţesuturile organismului iar, dacă nu este ţinută sub control, întrerupe activitatea şi funcţionarea celulelor, de la bătăile inimii până la circuitul neuronal cerebral. Cu alte cuvinte, aciditatea afectează însăşi viaţa. Ea se află la baza tuturor bolilor şi îmbolnăvirilor.

Boli care pot fi ameliorate prin apa alcalină

Dacă corpul nostru menţine o aciditate extremă sau excesivă putem avea următoarele probleme:

Consecinţele unei acidităţi mărite a organismului sunt: corpul nu mai absoarbe corect vitaminele şi mineralele, celulele au carenţe nutriţionale, este dificilă repararea celulară şi eliminarea metalelor grele, tumorile pot creşte mai repede, pot apărea artrita reumatoidă, fibromialgia, sindromul de oboseală cronică, osteoporoza, diabetul, lupusul, tuberculoza, hipertensiunea arterială, valorile ridicate de colesterol, bolile cardiace, cancerul ca urmare a unui nivel extrem de aciditate, eczemele, acneea, pietrele la vezica biliară, herniile, anxietatea, tulburările de comportament, insomniile, nervozitatea, palpitaţiile şi durerile musculare.

Sursa foto: turnto23.com