ENEL face anunțul anului! Oferă un super produs gratis, fie că ești sau nu client al companiei. Ce trebuie să faci. Nu e legat de facturi

30 mart. 2023
ENEL face anunțul anului! Oferă un super produs gratis, fie că ești sau nu client al companiei. Ce trebuie să faci. Nu e legat de facturi

ENEL a venit cu o ofertă super atât pentru clienți, cât și pentru cei care nu sunt clienți ai furnizorului de energie. Oamenii trebuie să facă un lucru simplu.

ENEL a luat o decizie importantă care îi surprinde pe mulți români în acest moment. Noua promoție a companiei nu se adresează doar clienților săi care plătesc lunar, ci și oricărui român de rând.

Compania oferă șansa de a câștiga un aparat de aer condiționat, o oportunitate de care oricine poate profita în zilele toride de vară care se anunță. Totuși, pentru a participa la această campanie specială, există anumite condiții care trebuie îndeplinite.

ENEL a oferit explicații clare pentru această promoție și este important să respectați regulile pentru a avea șansa de a câștiga oricare dintre premii. Deși este o idee excelentă să participați la această campanie, nerespectarea indicațiilor stricte ar putea duce la pierderea șansei de a câștiga.

ENEL oferă un aer condiționat gratis

”#FiiSmartPeEnergie și câștigă un aparat de aer condiționat eficient energetic! Intră pe website, scrie cum reușești să consumi eficient energie la tine acasă și ai șansa să câștigi un aparat de aer condiționat care să-ți încălzească locuința în sezonul rece și să ți-o răcorească în lunile de vară! Pentru inspirație, vizitează Electripedia, unde am adunat tot ce trebuie să știi despre reducerea consumului de energie”, arată compania.

De asemenea, compania mai spune că pentru a intra în concurs este nevoie să intri pe linkul acesta – https://smartpeenergie.a1.ro – apoi să spui modalitatea prin care faci economie la energie. ENEL spune că răspunsul cel mai creativ va fi cel ales drept câștigător.

Tags: