ENEL îți reduce factura lunar! Cum poți să plătești sume mai mici din luna mai

de:
05 mai 2023
ENEL îți reduce factura lunar! Cum poți să plătești sume mai mici din luna mai

ENEL România îți poate reduce lunar factura la energie. Pentru a beneficia de acest aspect însă, ai și tu de depus un efort minim. 

ENEL România îi învață pe clienții săi cum să economisească energie. Drept rezultat, aceștia ajung să plătească o factură lunar cu mult mai mică.

Secretul pentru o factură mică la energie este reducerea consumului. Cum poți deci să reduci consumul și să nu ajungi să fii afectat prea mult? Schimbă anumite electrocasnice.

ENEL spune că becurile LED sunt cu mult mai eficiente energetic decât cele clasice. Totuși, ele nu sunt unele nemuritoare. Chiar și așa, acestea funcționează până la 50.000 de ore.

Și cine nu îți dorește lumină în casă, dar și o factură mică la energie? Iar pentru a-i încuraja pe români să achiziționeze astfel de becuri și să aibă o factură lunară mai mică, ENEL lansează și o campanie în acest sens.

Cum plătești o factură la energie mai mică la ENEL

Astfel, clienții sunt invitați să între pe site-ul oficial al ENEL România pentru a afla mia multe informații despre becurile LED, dar și despre eficiența energetică. S-ar putea să rămâneți surprinși de economia pe care o veți face.

„Ce crezi: becurile LED funcționează la nesfârșit sau nu? Deși sunt mult mai eficiente energetic comparativ cu cele clasice, cu incandescență, becurile LED nu sunt nemuritoare.

Dacă ți-ai înlocuit becurile vechi cu unele LED, ai făcut o alegere foarte bună, pentru că un bec LED💡 funcționează până la 50.000 de ore. 👉 Descoperă mai multe informații utile despre becurile LED și eficiența energetică”, anunță cei de la ENEL România.

Să nu uităm că anterior, ENEL le-a spus clienților săi că pot apela la electrocasnice noi, dar și la alte trucuri pentru a putea să economisească mai mult în această perioadă dificilă. Și nu e deloc complicat să faci acest lucru.