ENEL reduce facturile la energie pentru toți clienții! Dar aceștia trebuie să îndeplineaască o condiție. Este foarte simplu de aplicat

de:
11 apr. 2023
ENEL reduce facturile la energie pentru toți clienții! Dar aceștia trebuie să îndeplineaască o condiție. Este foarte simplu de aplicat

Clienții ENEL România se pot bucura de facturi mai mici la energie. Ce au de făcut? Lucrurile sunt foarte simple și nu necesită nici prea multe eforturi.

ENEL își dorește ca fiecare client să se bucur de o factură lunară corectă și cât se poate de decentă. Tocmai din acest motiv, compania vine cu o serie de sfaturi destul de interesante.

Cum poți să plătești o factură mai mică la ENEL? Ai de urmat niște pași foarte simpli și rezultatele le vei vedea de la o lună la alta. Clasa energetică contează enorm.

Astfel, ENEL le recomandă tuturor clienților să opteze pentru electrocasnice și echipamente cât mai eficiente din punct de vedere energetic. Astfel, mai bine achiziționați un frigider sau un televizor clasa A ori B dacă vreți o făcutără mai mică la energie.

Cum plătești o factură mai mică la ENEL

De asemenea, pentru ca lucrurile să fie mai clare, ENEL vine și cu un ghid în acesta sens. Acesta poate fi citit pe site-ul oficial al companiei, iar fiecare client va afla ce electrocasnice trebuie să aleagă, dar și ce consum lunar va avea.

”Când vine vorba de eficiență energetică, alfabetul începe cu litera A și se termină cu litera G! #FiiSmartPeEnergie la tine acasă și folosește electrocasnice și echipamente cât mai eficiente energetic, din clasele A sau B! Pentru mai multe informații și sfaturi de eficiență energetică, intră pe Electripedia.

FII SMART PE ENERGIE! Ai puterea să alegi cele mai bune soluții pentru casa ta. Acum găsești tot ce trebuie să știi despre reducerea consumului de energie, într-un singur loc”, se arată în recomandarea celor de la ENEL România.

Și ENGIE, dar și E.ON au venit cu astfel de sfaturi pentru clienții lor, având în vedere perioada dificilă din punct de vedere al tarifelor la gaze și la energie.