Este oficial! Iulia Vântur revine în televiziune, în România! Cu ce post a semnat și pentru ce emisiune! Este surpriza anului

16 aug. 2022
Este oficial! Iulia Vântur revine în televiziune, în România! Cu ce post a semnat și pentru ce emisiune! Este surpriza anului

După o lungă perioadă în care Iulia Vântur nu a mai acceptat niciun proiect de televiziune, acum iată că a decis să semneze cu un post, care tot recrutează vedete de la concurență. Este vorba despre Antena 1. Toată lumea se aștepta să o revadă la PRO TV, mai ales că numele său este legat de acest brand, însă vedeta a luat deja o altă decizie.

Iulia Vântur va fi invitat special la masa juriului pentru una din edițiile iUmor. Ea va sta alături de Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, iar cei de la Antena 1 speră într-o audiență record, ținând cont că fosta prezentatoare de la PRO TV este foarte iubită de români.

Monica Bîrlădeanu a semnat și ea cu Antena 1 și a început colaborarea în aceeași manieră, ca invitat special la iUmor. A urmat apoi cooptarea în echipa Splash! Vedete la apă, unde este co-prezentatoare și probabil mai urmează și alte surprize. Este de așteptat ca și în cazul Iuliei Vântur lucrurile să evolueze în aceeași manieră.

Și Florin Călinescu a semnat cu Antena 1

Conform sursele VoxBiz.ro, contractul semnat de fosta vedetă PRO TV este destul de restrictiv. Mai exact, aceasta nu va mai avea voie să apară la alt post de televiziune și va trebui să fie activă în interiorul trustului.

Și Florin Călinescu a semnat cu Antena 1 tot pentru iUmor. Va fi invitat special într-una din ediții. El a plecat de la PRO TV cu scandal și apoi a mers la Prima TV, unde a avut multă libertate. A promis audiențe recoed și a prezis finalul emisiunii Românii au talent. Însă lucrurile au stat fix pe invers.

El a obținut cifre slabe și s-a retras de pe post, iar show-ul de talente de pe PRO TV a fost lider incontestabile, reușind și încasări record pentru televiziune.