Iulia Vântur, idila secretă cu Ștefan Bănică? Informații picante ies la iveală. Dezvăluirile care schimbă totul

15 aug. 2022
Iulia Vântur, idila secretă cu Ștefan Bănică? Informații picante ies la iveală. Dezvăluirile care schimbă totul

La 41 de ani, Iulia Vântur trăiește visul indian. Aceasta și-a dorit foarte mult să aibă o carieră de succes în muzică și a reușit acest lucru, cu ajutorul lui Salman Khan, cel mai cunoscut actor din India. Vedeta a plecat din România, în urmă cu zece ani, când se afla pe culmile gloriei.

Ea a prezentat mult timp emisiunea de maximă audiență, Dansez pentru tine, împreună cu Ștefan Bănică Junior. La acel moment, ea trăia și o frumoasă poveste de dragoste cu Marius Moga și toată lumea se aștepta să-i vadă pe cei doi la altar. Nimeni nu a înțeles de ce s-au despărțit.

Ambii au vorbit frumos unul despre celălalt și se poate spune că a fost cea mai lină separare din showbiz. Sursele VoxBiz.ro au dezvăluit, însă că la mijloc ar fi fost gelozia. În interiorul PRO TV se zvonea că Iulia Vântur ar fi avut o aventură cu nimeni altul decât Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică, un mare cuceritor

Artistul este recunoscut ca fiind un mare cuceritor, așa că nu este exclusi să-i fi făcut ochi dulci și colegei de scenă la un moment dat. Trebuie precizat că niciodată nu s-a confirmat povestea de iubire dintre el și Iulia Vântur, dar bârfele pe acest subiect au fost multe în culise.

Iulia Vântur are în prezent o relație cu Salman Khan, însă actorul indian este și el un mare cuceritor și este greu de crezut că va face vreodată pasul spre căsătorie cu fosta vedetă PRO TV. Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pârva, cu care are și un băiețel. Cu ea a înșelat-o pe Andreea Marin, când erau căsătoriți și de altfel, acesta a și fost unul dintre motivele divorțului dintre cei doi.

Ștefan Bănică a fost acuzat recent și că ar avea o relație ascunsă cu Irina Fodor, după ce aceasta a fost surprinsă intrând în casa lui. Dar nimic nu este adevărat. Prezentatoarea Asia Express îi este extrem de devotată soțului său, însă asta nu exclude posibilitatea ca marele artist să-i fi făcut discret avansuri și de aici să se fi ajuns la o întreagă dezbatere mediatică pe subiect.