Ești client ENEL? Anunț de ultimă oră făcut de companie. Ce se întâmplă cu facturile din aprilie

de:
26 mart. 2023
Ești client ENEL? Anunț de ultimă oră făcut de companie. Ce se întâmplă cu facturile din aprilie

ENEL România vine cu recomandări pentru clienții care vor facturi mai mici la energie electrică. Nu e deloc complicat să îți reduci costurile lunare.

Cu alte cuvinte, cei de la ENEL România le recomandă clienților să opteze pentru produse eficiente din punct de vedere energetic. La final, rezultatul îl vom vedea la factura noastră lunară.

Pe site-ul ENEL România, clienții găsesc constant recomandări referitoare la facturi, consum de energie, ori gaze. Ce ne-a atras atenția a fost însă ultima postare a companiei.

Dincolo de dispozitivele care consumă mai puțin curent, reciclarea este și ea eficientă. Astfel, de Ziua Internațională a Reciclării, ENEL România le recomandă clienților să facă un pas în acest sens.

În momentul în care una client achiziționează echipamente cât mai eficiente energetic, rezultatele nu vor înceta să apară. De asemenea, dacă alegem să reciclăm aparatura veche, vom avea doar de câștigat, spune reprezentanții băncii.

Recomandarea ENEL România pentru clienții săi

Nu doar că ne bucurăm de o factură mai mică la energie, dar protejăm și mediul. ENEL România crede într-un viitor sustenabil și le recomandă clienților să facă la rândul lor același lucru, într-o manieră cât se poate de simplă.

”FiiSmartPeEnergie și sărbătorește Ziua Internațională a Reciclării cu decizii eficiente pentru tine și pentru mediu! Alege să reciclezi electrocasnicele și echipamentele electronice din casa ta, care și-au încheiat durata de viață.

Iar când cumperi unele noi, optează pentru echipamente cât mai eficiente energetic, cu un impact redus asupra mediului și care te ajută să faci economie pe termen lung. Răspunde nevoilor prezentului cu alegeri pentru un viitor sustenabil!”, este recomandarea ENEL pentru clienții săi.

Și nu doar ENEL vine cu astfel de propuneri. La rândul lor companiile ENGIE ori E.ON le-au recomandat clienților să opteze pentru produse eficiente din punct de vedere energetic pentru facturi mai mici.