Ești client ENEL? Cum poți primi o centrală termică de apartament. Este GRATIS. Ce trebuie să faci rapid

22 feb. 2023
Ești client ENEL? Cum poți primi o centrală termică de apartament. Este GRATIS. Ce trebuie să faci rapid

Clienții ENEL pot primi o centrală termică, însă trebuie să urmezi anumiți pași pentru a intra în posesia ei. De asemenea, poți beneficia și de anumite servicii gratuit.

ENEL a pus la dispoziția clienților o nouă ofertă prin care aceștia pot beneficia de o centrală termică de apartament. Oferta este valabilă doar pentru clienții rezidențiali, iar stocul este unul limitat, așa că cei interesați trebuie să se grăbească.

ENEL a pus la bătaie centrala termică Ariston HS PREMIUM 30, care poate fi achiziționată în rate. Astfel, clienții companiei vor plăti pentru ea 170 de lei lunar.

Centrala termică poate fi plătită în tranșe lunare pentru o perioadă de 12, 24 sau 36 de luni.

ENEL oferă servicii gratuite pentru centrala termică

ENEL mai spune că cei care profită de această ofertă vor beneficia de garanție din partea producătorului, iar aceasta va fi gratuită. În plus, prețul pentru instalarea acesteia este inclus în prețul centralei. De obicei, instalarea costă mult mai mult decât centrala în sine.

Furnizorul de electricitate și gaze spune că oferă gratuit și serviciile de livrare și instalare, dar și punerea în funcțiune a centralei.

Oferta este una de neratat, mai ales că aceasta ajută oamenii să facă economie la factura lunară, indiferent dacă este de gaz sau energie.