Ești client ENEL ori E.ON? Anunț de ultimă oră. Iată ce se întâmplă cu factura ta

de:
25 apr. 2023
Ești client ENEL ori E.ON? Anunț de ultimă oră. Iată ce se întâmplă cu factura ta

Fie că ești client ENEL, ori E.ON, ar fi bine să știi ce se întâmplă cu factura ta, dar și ce fel de opțiuni ai. Ambele companii și-au informat clienții.

ENEL și E.ON le oferă clienților posibilitatea de a fi mai prietenoși cu mediul și de a avea o viață mult mai simplă când vine vorba de facturile la energie și gaze.

E.ON spre exemplu le recomandă tuturor să își activeze factura electronică. În acest mod, aceștia au o evidență clară la facturile de gaze și energie.

Este vorba despre un acces la ultimele 12 facturi emise, pe fiecare consum. Acestea pot fi descărcate pe orice dispozitiv. Și mai mult de atât, nu mai aștepți factura la poștă și protejezi și mediul.

”Ştim cât este de important este să poţi ţine evidenţa costurilor pentru business-ul tău. Activează factura electronică din contul tău E.ON Myline şi beneficiezi de o evidenţă clară în ceea ce priveşte facturile de electricitate şi gaze naturale.

Ai acces la ultimele 12 facturi emise, pe fiecare loc de consum, pe care le poţi descărca de pe orice dispozitiv. Un business sustenabil incepe cu factura electronica”, se arată în anunțul celor de la E.ON România.

Ce spune ENEL România

La rândul lor, cei de la ENEL le-au recomandat clienților să își activeze factura electronică. Acest lucru se face prin crearea unui cont MyEnel.

Totodată, clienții au șansa să transmită indexul lunar, evitând facturi mari la regularizare. Factura vine pe e-mail și poate fi găsită și în aplicație, iar lucrurile sunt extrem de simple.

”Dacă ai nevoie de o copie a facturii de energie, te ajută Asistentul Virtual din pagina https://bit.ly/2OGXOAp. Selectează opțiunea „Obține copia facturii” și alege una dintre modalitățile dorite: „Copie factură” sau „Activare cont MyEnel”.

Cea de-a doua modalitate îți permite să creezi un cont MyEnel, util atât pentru primirea online a facturii și descărcarea acesteia, cât și pentru accesarea altor servicii digitale, precum transmiterea indexului la energie electrică și gaze naturale”, transmite ENEL România.