Ești client ENEL România? Anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă cu facturule și cu aceste contracte

de:
15 mai 2023
Ești client ENEL România? Anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă cu facturule și cu aceste contracte

Dacă ești client ENEL România ar fi bine să știi despre ultima modificare făcută de companie. S-ar putea să rămâi surprins de beneficiile pe care le ai.

ENEL România îi anunță pe clienți că a actualizat Asistentul Virtual integrat în chatul existent pe pagina de contact de pe site-ul oficial al companiei.

Astfel, oricine are nelămuriri referitoare la consumul de energie de acasă, poate să contacteze asistentul virtual. Lucrurile nu se opresc însă doar aici.

Clienții ENEL mai pot afla de la asistentul virtual informații utile despre plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze. De asemenea, aceștia pot vedea confirmarea unei plăți a facturilor.

Iar pentru cei care vor să plătească mai puțin la factura lunară la gaze ori energie, asistentul virtual le poate arăta cum poate fi eficientizat consumul dintr-o casă.

ENEL România, anunț de ultimă oră pentru toți clienții

De asemenea un client ENEL poate să ia legătura și cu un consultant al companiei, în funcție de nevoile pe care le are. Toate aceste lucruri, cu ajutorul asistentului virtual, care este pus la dispoziție săptămânal.

Acesta funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 17.00. Astfel, oricine poate să afle orice informație menționată anterior, cu doar un simplu click, fără deplasări ori timp pierdut.

„Știi că am actualizat recent Asistentul Virtual integrat în chatul existent pe pagina de contact: https://bit.ly/2OGXOAp?

Acccesează-l de fiecare dată când dorești să afli idei prin care să-ți eficientizezi consumul de energie electrică de acasă, să vezi confirmarea unei plăți efectuate către noi, să descoperi informații utile despre plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale ori să intri în legătură cu un consultant Enel. Accesează-l, selectează opțiunea dorită și începe interacțiunea cu noi! Îți stăm la dispozițe de luni până vineri, între 09:00 și 17:00!”, se arată în anunțul celor de la ENEL România pentru clienții lor.