Filmul de pe Netflix care nu te mai lasă să dormi. E inspirat din realitate, iar mulți au rămas oripilați. Nu te uita la el, dacă ești sensibil

de:
29 apr. 2023
Filmul de pe Netflix care nu te mai lasă să dormi. E inspirat din realitate, iar mulți au rămas oripilați. Nu te uita la el, dacă ești sensibil

Un film de pe Netflix nu te mai lasă să dormi. Este vorba despre un documentar care are la bază povestea unei asistente ucigașe. Lucrurile se complică dintr-un moment în altul, iar finalul este unul complet neașteptat.

Capturing the killer nurse este filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi dacă vrei să rămâi pe gânduri. Ar fi bine să știi însă că nu este pentru oricine.

Charles Cullen a lucrat timp de 16 ani ca asistent medical în New Jersey și Pennsylvania și a ucis până la 40 de persoane în nouă spitale diferite. Cullen a fost suspectat mult timp, dar a fost în permanență transferat la noi locuri de muncă, deoarece instituțiile căutau să se protejeze de răspundere.

În cele din urmă aceasta a fost arestat cu ajutorul unei alte asistente medicale, Amy Loughren, care a obținut o mărturisire de la fostul său prieten. Acest documentar a fost ficționalizat suplimentar pe Netflix în filmul The Good Nurse, cu Jessica Chastain și Eddie Redmayne.

Filmul de pe Netflix care merită văzut măcar odată

Și Disclosure de pe Netflix merită văzut. Pe lângă faptul că este o analiză istorică fascinantă a filmului în general, cartea arată cum anumiți actori sunt de obicei promovați pentru a interpreta anumite personaje, bazându-se adesea pe caricaturi și portrete stigmatizante.

Pamela, o poveste de dragoste din 2023 merită și el văzut pe Netflix. Povestea de viață a lui Pamela Anderson a fost subiectul multor analize și a fost adesea folosită fără permisiunea ei pentru povești senzaționale și pentru profitul altora.

Acest documentar realizat împreună cu Netflix este din perspectiva ei, explorând cariera sa de la modelul Playboy până în prezent, relația cu Tommy Lee și nu numai. Filmul de pe Netflix include interviuri intime și apariții ale copiilor ei și, cel mai important, permisiunea lui Anderson.