Filmul de pe Netflix care te va impresiona profund. Are milioane de vizualizari. Este o lectie de viata pentru oricine

de:
26 apr. 2023
Filmul de pe Netflix care te va impresiona profund. Are milioane de vizualizari. Este o lectie de viata pentru oricine

Abonații Netflix care vor să vadă un film emoționant au de unde alege. Există numeroase producții care te vor face să plângi încă din primele minute.

Două filme de pe Netflix ne-au atras atenția. Poveștile lor sunt extrem de emoționante, astfel că dacă vrei o seară lacrimogenă, ar fi bine să le alegi.

Paddleton poate fi un film despre o boală nemiloasă, mai exact despre cancer. Practic, Paddleton vorbește cu adevărat despre prietenie și despre îmbrățișarea momentelor pe care le avem împreună, în loc să fie consumat de teama că acestea se vor sfârși.

Michael și vecinul său Andy sunt cei mai buni prieteni și nu au pe nimeni altcineva în jurul lor. Acest lucru face ca pentru Andy să fie deosebit de dificil atunci când află că Michael a decis să-și pună capăt vieții prin sinucidere asistată, după ce a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală.

Filmul de pe Netflix la care nu ai cum să nu plângi

Dar, la fel ca și în colaborarea anterioară a co-scenaristului și regizorului Alex Lehmann cu Duplass, Blue Jay, Paddleton acțiunea se concentrează pe momentele de zi cu zi ale relației de prietenie.

Cei doi își petrec ultimele zile ale lui Michael vizionând filme kung fu, practicând un sport inventat de ei și făcând o excursie cu mașina. Ce se întâmplă mai departe? Trebuie să ne uităm la film.

Iar un alt film Netflix care te face să plângi este documentarul Won’t You Be My Neighbor? Pelicula spune povestea omului din spatele puloverului cardigan, precum și subiectele radicale pe care le-a abordat și declarațiile revoluționare pe care le-a făcut pe micul ecran.

Documentarul este practic este o mărturie a puterii empatiei și a bunăvoinței radicale, lucruri de care am avea nevoie mult mai des în afara cinematografului. Cadre emoționante, momente neașteptate, cam așa se caracterizează această peliculă.