Filmul de pe Netflix care te va bulversa complet. Totul pornește de la un telefon. Mulți caută răspunsuri despre el

de:
24 apr. 2023
Filmul de pe Netflix care te va bulversa complet. Totul pornește de la un telefon. Mulți caută răspunsuri despre el

Pe Netflix există anumite producții care te pot bulversa complet. Nu doar că te pun să gândești, dar s-ar putea să te țină treaz și după ce se termină.

Trei producții de pe Netflix nu te vor mai lăsa să dormi până nu găsești răspunsuri. Au acțiuni interesante și de asemenea sunt momente în care poate nici nu mai înțelegi ce se întâmplă.

O astfel de producție este I’m Thinking of Ending Things al lui Charlie Kaufman. Filmul urmărește o tânără femeie alături de prietenul ei care se află în drum spre părinții celui din urmă. Ceea ce urmează este o călătorie mai halucinantă, pe care trebuie să o analizezi ca să nu pierzi nimic.

The Call este un alt film care te va bulversa de pe Netflix. După ce ajunge în casa dărăpănată din copilărie, Kim Seo-yeon descoperă un telefon fără fir vechi care primește doar apeluri de la o femeie în suferință, pe nume Oh Young-sook, care este torturată de mama ei.

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi de mai multe ori

Seo-yeong descoperă curând că Young-sook locuiește în exact aceeași casă, dar în trecut, în 1999, și că telefonul este singurul lor mijloc de comunicare. Femeile elaborează apoi un plan pentru a-și manipula reciproc viețile în bine. La final, o tragedie poate avea loc.

Și Black Mirror de pe Netflix merită văzut. Este un serial antologic britanic care a uimit telespectatorii din întreaga lume cu poveștile sale captivante, dar și cu abordarea unor probleme sociale contemporane care ne-au lovit cu adevărat poate chiar de multe ori.

Deși serialul își are rădăcinile în ficțiunea speculativă și în tehnologiile inedite, vizionarea sau revederea Black Mirror te poate face să își dai seama că poate propria noastră realitate nu va fi prea departe de a lor. Astfel, ar fi bine să îl vezi de mai multe ori.