Serialul scurt de pe Netflix care i-a cuceri pe toți abonații. Abia a fost urcat în platformă, dar are mare succes. Trebuie să-l vedeți neapărat

de:
17 apr. 2023
Serialul scurt de pe Netflix care i-a cuceri pe toți abonații. Abia a fost urcat în platformă, dar are mare succes. Trebuie să-l vedeți neapărat

Un serial care a apărut pe Netflix i-a fermecat pe români. În spate există o poveste emoționantă, astfel că nu ar fi exclus ca în curând acesta să rupă topurile.

Este vorba despre Transatlantic de pe Netflix care ocupă locul al doilea în topul din România. Asta înseamnă deci că acțiunea le-a captat atenția românilor.

Pe lângă povestea interesantă, dincolo de asta, serialul este și unul motivațional. Tocmai din acest motiv, cei care se uită la el vor fi cu ochii pe ecrane până la final.

Care este povestea Transatlantic și de ce este un serial de succes? Acțiunea are loc în 1940. Doi americani inițiază o operațiune de salvare pentru europenii care nu vor să mai stea pe continent.

Ce urmează apoi vor vedea doar cei care au abonament pe Netflix. În total, serialul are doar șapte episoade de 50 de minute fiecare. Premiera a avut loc pe 7 aprilie, însă având în vedere succesul, cel mai probabil va mai urca în topuri.

Serialul de pe Netflix care îi atrage pe români

Și ce e și mai interesant e faptul că povestea este una reală. Mai exact, serialul Netflix din top se bazează pe romanul “Portofoliul de zbor” al lui Julie Orringer.

Cât despre actori, în serialul de pe Netflix îi vom putea vedea pe Varian Fry și Mary Jayne Gold, alături de membrii Comitetului de salvare de urgență.

“Marsilia 1940-1941.Transatlantic” este inspirat din povestea adevărată a lui Varian Fry, Mary Jayne Gold și a Comitetului de salvare de urgență (ERC).

Riscându-și viața pentru a ajuta peste 2000 de refugiați să scape din Franța ocupată, printre care mulți artiști aflați pe lista celor mai căutați naziști, o bandă internațională de tineri supereroi și faimoasele lor acuzații ocupă o vilă la marginea orașului, unde amenințarea unui pericol mortal face loc unor colaborări neașteptate și unor iubiri intense.”, arată sinopsisul oficial.