Filmul de pe Netflix pe care foarte puțini români îl înțeleg. Dar la nivel mondial a cucerit toată planeta. Are milioane de vizualizări

de:
02 mai 2023
Filmul de pe Netflix pe care foarte puțini români îl înțeleg. Dar la nivel mondial a cucerit toată planeta. Are milioane de vizualizări

Un film de pe Netflix nu te va mai lăsa să dormi. Are o poveste impresionantă, iar cei care sunt sensibili, mai bine să îl evite. Și nu este singurul din această listă.

The Platform din 2019 este un film spaniol și cu siguranță nu este pentru cei slabi de inimă. Filmul prezintă prizonieri închiși în celule verticale, unde o masă imensă de mâncare este oferită prizonierilor care continuă să coboare în fiecare zi.

Mâncarea este oferită etaj cu etaj până când se termină. Înainte de a viziona filmul, ține cont că acesta include multe scene tulburătoare și te poate afecta destul de tare. Iar asta au spus-o chiar unii abonați Netflix.

Și un film de altfel tulburător pentru mulți este Inception din 2010. Un film vechi, dar cu un mare impact. Regizat de legenda Christopher Nolan, Inception a fost un succes uriaș la box office. Filmul îl prezintă pe Dom Cobb, un hoț cu o abilitate extraordinară de a intra în visele oamenilor și de a le fura din subconștientul acestora.

Filmul de pe Netflix pe care mulți nu îl înțeleg

Această abilitate îl face să devină o marfă de succes în lumea afacerilor, care îi ia lucrurile pe care le iubește. Drama începe atunci când lui Cobb i se dă dificila sarcină de a se răscumpăra.

Și filmul The Woman in the Window de pe Netflix. Te va pune pe gânduri. A fost lansat în 2021, însă este în topul preferințelor chiar și acum.

Filmul de pe Netflix este bazat pe un roman best-seller care te va ține cu sufletul la gură. The Woman in the Window prezintă un psiholog de copii agorafob, Anna Fox, care este martoră la o crimă oribilă într-o casă aflată chiar vizavi de fereastra ei.

Secrete șocante sunt dezvăluite atunci când Anna Fox sună la 911 și se dovedește că persoana pe care a văzut-o fiind ucisă nu a existat niciodată. Este cu siguranță unul dintre acele filme Netflix care te fac să stai pe gânduri.