Filmul românesc de pe Netflix care i-a cucerit chiar și pe străini. A fost mult timp în top peste tot. Va fi greu să nu plângi la el

de:
07 apr. 2023
Filmul românesc de pe Netflix care i-a cucerit chiar și pe străini. A fost mult timp în top peste tot. Va fi greu să nu plângi la el

Pe Netflix găsim și numeroase producții românești de mare succes. Unele prezintă povești emoționante, care te vor face să plângă. Altele în schimb te pot amuza copios.

Un film românesc interesant de pe Netflix este pelicula Să nu uiți până diseară, prescurtarea fiind SNUPD. Aici îl vom vedea pe Alexandru Pop, pe care îl cunoaștem deja probabil foarte bine.

El este protagonistul unei povești de viață emoționante, în fața căreia te vei abține cu greu să nu plângă. Văru Săndel este personajul principal.

Practic, acesta este un polițist de la țară care găsește în barul pe care-l deține un tânăr proaspăt eliberat din închisoare. Acesta a fost închis pentru furt calificat, însă a recidivat la scurt timp după ce a ajuns în libertate.

Mai departe, infractorul vrea să-i cumpere iubitei sale un inel de logodnă, prima bijuterie achiziționată fiind pierdută după ce cade cu bicicleta într-un șanț de pe marginea drumului. Lungmetrajul este despre dragoste și puterea de a ierta.

Povestea de pe Netflix te va ține cu sufletul la gură

Infractorul va ajunge însă într-o situație fără scăpare. Iar mai apoi vom afla și cine este persoana care mai are de trăit doar cinci ani, aceeași zi din viața ei.

De aici probabil vă întrebați care este finalul peliculei de pe Netflix. Trebuie să o priviți atent pentru a nu rata niciun detaliu. Totuși, avertizăm că s-ar putea lăsa cu lacrimi.

Ce alți actori mai putem vedea în filmul românesc de pe Netflix? Miruna Bilei, Codrina Pătru, Diana Nițu, Cristi Toma și Bogdan Mustață, conform cinemagia.ro. De asemenea, Camelia Popa este cea care a regizat lungmetrajul, în timp ce scenariul este scris de Salex Iatma.

Și coloana sonoră a filmului românesc este una de-a dreptul impresionantă. Aceasta a fost realizată de Vera Turcanu, artista care a fost concurentă la X Factor, dar și la The Voice of Greece.