Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubită pentru un alt bărbat celebru. Despre cine este vorba și cum a ajuns să formeze un cuplu cu Naomi Hedman

12 aug. 2022
Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubită pentru un alt bărbat celebru. Despre cine este vorba și cum a ajuns să formeze un cuplu cu Naomi Hedman
Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei a ajuns celebru încă de când era mic. Piesa Dana se auzea pe toate radiourile, dar apoi artistul a dispărut din prim plan. El a revenit în atenția publicului, după ce a câștigat show-ul X-Factor, unde astăzi este jurat.

Florin Ristei are astăzi 34 de ani și este una dintre cele populare vedete Antena 1. Acesta a avut mai mult contracte cu acest post de televiziune. A fost chiar și concurent la Asia Express, iar acum este o prezență constantă la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani. S-a vorbit chiar și despre posibilitate ca el să-l înlocuiacă pe Răzvan Simion, care ar fi nemulțumit de program și de noile condiții impuse de patronat.

Cine este fosta iubită a lui Florin Ristei. El l-a părăsit pentru un alt bărbat

Florin Ristei a atras atenția în ultima perioadă și cu o serie de fotografii diferite de cele cu care ne obișnuise. El s-a afișat alături de noua sa iubită, top-modelul britanic, Naomi Hedman. Puțini știu că înainte de aceasta el a avut o relație solidă cu Marinela, un nume cunoscut în cluburile de fițe din Capitală.

Cei doi au fost împreună trei ani, dar au evitat să se expună public. Cel care ar fi prefera să-și țină iubita ascunsă ar fi fost chiar Florin Ristei. Dar asta nu l-a ajutat prea mult, pentru că tânăra s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Este vorba despre Tudor Aposteanu, fost concurent MasterChef. El și-a deschis și un restraurant de lux, care a fost, însă afectat de pandemiei ca mai toată industria HORECA.

Aposteanu s-a iubit numai cu femei bogate

Aposteanu a bifat multe cuceriri sonore în trecut. Este vorba despre femei foarte bogate sau mai bine zis fiice de milionari. Printre acestea Cristina Şucu, fiica milionarilor Dan și Camelia Șucu, Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu, Sulekha Ahmed, o tânără foarte bogată de naţionalitate arabă, Laura Alistar, fosta parteneră a lui Bogdan Stelea, Maria Ale, fiica milionarului Iulian Tudor și lista este lungă, conform showblitz.ro.

Acum Tudor Aposteanu vrea să se liniștească și spune că și-a găsit jumătatea. După doar 6 luni de relație, el a cerut-o în căsătorie pe Marinela, iar aceasta a spus da.

Cum a ajuns Florin Ristei să formeze un cuplu cu Naomi Hedman

La celălalt capăt, Florin Ristei a vrut să arate că nu suferă deloc după fosta iubită și la scurt timp după despărțire s-a refugiat în brațele frumoasei Naomi Hedman, care a fost și ea concurentă X-Factor. Acum cei doi se afișează împreună peste tot și sunt unul dintre cele mai exotice cupluri din showbiz.

Aceasta este o apropiată a celebrei artiste Niki Minaj și în trecut a fost protagonista unui reality show difuzat în Marea Britanie.