Frații Dedeman, decizie neașteptată cu impact asupra României. De ce au hotărât așa. Toți românii trebuie neapărat să știe

25 apr. 2023
Frații Dedeman, decizie neașteptată cu impact asupra României. De ce au hotărât așa. Toți românii trebuie neapărat să știe

Frații Dedeman au luat o nouă decizie despre care românii trebuie să știe, mai ales că aceasta are impact asupra României.

Douăsprezece persoane se află pe lista de candidați propuși pentru a face parte din consiliul de administrație al companiei producătoare de aluminiu Alro Slatina, evaluată la 1,2 miliarde de lei în rândul investitorilor. Pe 25 aprilie 2023, aceste persoane propuse vor fi supuse la vot în cadrul Adunării Generale Ordinare pentru a fi luate în considerare și numite în Consiliul de Administrație.

Dintre persoanele propuse pentru a face parte din Consiliul de Administrație al Alro Slatina, cel mai proeminent se remarcă numele lui Darius Pavăl, prezentat de Pavăl Holding, vehiculul de investiții al fraților Pavăl și acționar majoritar al companiei producătoare de aluminiu în cauză. Potrivit CV-ului găsit pe resursa online a companiei, Darius Pavăl a lucrat în diverse roluri sub umbrela Dedeman, o afacere fondată și administrată de familia sa.

Încă un membru al familiei fraților Dedeman se ocupă cu imperiul

Darius Pavăl, membru al Consiliului de Administrație propus de Alro Slatina, a absolvit în 2019 The American School din Elveția. Ulterior, în 2022, a dobândit o diplomă de la Bayes Business School (Cass) din cadrul Universității din Londra. S-a specializat în managementul afacerilor, inovații digitale și antreprenoriat, iar în prezent își continuă studiile la UCL School of Management, unde urmează o diplomă suplimentară în antreprenoriat, scrie ziaruldebacau.ro.

Un alt membru al familiei Dedeman, vicepreședinte al entității în cauză, este Karina Pavăl. Acesta s-a născut în orașul Bacău în luna septembrie a anului 1993. Și-a făcut studiile superioare la Londra, mai întâi la Universitatea Queen Mary și apoi la Universitatea din Cambridge. La încheierea studiilor, ea a obținut o diplomă în finanțe și imobiliare.

Moștenitoarea imperiului Dedeman s-a întors în România pentru a-și ajuta familia cu afacerile. Anul trecut chiar ea a fost cea care a anunțat tranzacția cu Farmaciile Tei.

Chiar dacă este moștenitoarea imperiului Dedeman, Karina Pavăl continuă să fie o prezență discretă.