Fructul minune pentru silueta ta. Topește grăsime și te ajută să slăbești natural. Mihaela Bilic explică cum acționează

de:
21 dec. 2020
Fructul minune pentru silueta ta. Topește grăsime și te ajută să slăbești natural. Mihaela Bilic explică cum acționează

Îți dorești să te bucuri de gustul deosebit al fructelor și totodată să scapi de kilogramele acumulate? Ei bine, dacă adaugi acest fruct minune în dieta ta, acest lucru este posibil. Nutriționistul Mihaela Bilic explică cum acționează, dar și ce beneficii are asupra organismului.

Știm cu toții că în general, fructele sunt un pericol pentru silueta noastră, însă când este vorba despre o porție de ananas, lucrurile se schimbă puțin. Nutriționistul Mihaela Bilic a explicat beneficiile ananasului, dar și modul în care acesta este un aliat perfect în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Fructul care topește grăsimea

Mihaela Bilic susține că ananasul conține o enzimă care face adevărate minuni în diete. Cu alte cuvinte, bromelina, are rolul de a ”topi” proteinele. Astfel după orice masă, câteva felii de ananas sunt esențiale pentru o digestie cât mai bună, dar și pentru a ne satisface complet pofta de dulce.

”Există și deserturi prietenoase cu silueta. Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit. Din păcate, nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte. Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar „topește“ proteinele.

După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie – desface lanțurile de aminoacizi din proteine”, explică nutriționistul pe contul său de Instagram.

Ananasul cu înghețată, un adevărat deliciu

Ananasul nu trebuie consumat neapărat singur. Mihaela Bilic recomandă un desert absolut delicios cu înghețată, zahăr, ananas și chiar și coniac. Întreaga compoziție este răcoritoare, aromată și ideală într-o dietă, având în vedere faptul că este săracă în calorii.

Sursa foto: Instagram

Preparatul se numește ”Carpacio de ananas” și oricine îl poate prepara acasă când simte nevoia de un desert delicios și sănătos.

”Carpaccio de ananas“ se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci. O combinație perfectă și la capitolul cantitate, și la capitolul gust, și la capitolul digestie. Răcoritor, aromat și sărac în calorii – ăsta DA desert echilibrat”, a mai scris Mihaela Bilic.