Gabriela Cristea, devoratoare de bărbați celebri. A avut 8 iubiți

12 oct. 2021
Gabriela Cristea, devoratoare de bărbați celebri. A avut 8 iubiți
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este acum mamă. Formează un cuplu solid cu Tavi Clonda de ani de zile, însă înainte de el, se poate spune că vedeta Kanal D a fost o adevărată ”devoratoare” de bărbați celebri.

Puțini știu însă viața amoroasă a Gabrielei Cristea a fost una desprinsă dintr-un film. A avut mai multe relații, iar cele mai multe dintre ele s-au terminat cu scandal, fiind chiar și mediatizate. În final și-a găsit liniștea în brațele lui Tavi Clonda, dar până atunci a fost un drum destul de lung.

Gabriela Cristea a avut opt iubiți, care mai de care mei celebri, încă de la începutul carierei sale spun gurile rele. Cu toate astea, vedeta de la Kanal D a prezentat doar trei relații oficiale.

Prima relația cunoscută de public a Gabrielei Cristea a fost cu Bogdan Santea. Tatăl vedetei declara atunci că aceasta r fi fugit de acasă la 18 ani pentru a se muta cu primul ei iubit, care atunci lucra în televiziune.

Iată că prima relație i-a fost de ajutor, căci vedete a ajuns rapid să fie cunoscută publicului larg. A urmat apoi relația cu Marcel Toader, care s-a terminat cu un scandal de zile mari. Gabriela Cristea l-a acuzat că nu se ocupa de casă, că era violent, ba chiar s- apus și problema unui adulter.

Bărbații ”oficiali” din viața Gabrielei Cristea

Cei doi au divorțat, iar apoi a urmat Tavi Clonda care i-a devenit și soț ulterior. Sunt împreună de opt ani de zile, au două fetițe și s-au cunoscut pe platourile Kanal D, unde Gabriela Cristea era prezentatoare, iar soțul ei dădea o probă pentru formația emisiunii.

Nu au neapărat o căsnicie perfectă, dar sunt fericiți după cum mărturiesa chiar Tavi Clonda. Soțul Gabrielei Cristea povestea că între ei există comunicare, iar acesta este și motivul pentru care orice conflict dintre ei se rezolvă repede.

”Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins.

Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești. Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală să fie activă și după ce apar copiii și niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață”, a spus Tavi Clonda, într-un interviu recent.