Vedeta Kanal D care vrea să se cupleze cu Mario Fresh! Nu o interesează relația cu Alexia Eram

de:
11 oct. 2021
Vedeta Kanal D care vrea să se cupleze cu Mario Fresh! Nu o interesează relația cu Alexia Eram

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram a intrat în vizorul unei vedete Kanal D. Pe aceast nu o interesează deloc relația pe care artistul o are ci își dorește tot ce este mai bine pentru ea.

Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Aceasta a mărturisit că este impresionată de Mario Fresh și că îi place destul de mult de el, lucru care ar putea să o cam deranjeze pe Alexia Eram iubita acestuia.

Cum s-a ajuns la această discuție? Ei bine, Bianca și Ștefan Ciuculescu au acceptat provocarea de a spune pe cine plac din showbiz, iar când a fost rostit numele lui Mario Fresh, fosta iubită a lui Livian Pop i-a luat pe toți prin surprindere, căci doar de el se simte atrasă.

Pentru fosta concurentă de la Kanal D, Mario Fresh este un tip fain din toate punctele de vedere, ba mai mult de atât, o piesă pe care acesta o are cu Alex Velea a dat-o complet peste cap. Mai mult de atât, ea spune că există posibilitatea ca și el să o placă pe ea.

”Imi place rău”

”O să îi dau un big smash. Îi prea fain. N-ai ce zice. Și cum cântă. Îmi place rău. Mario e crush-ul meu sau eu sunt crush-ul lui. Nu are iubită, de-aia mi-am permis. Era crush-ul meu de când avea o melodie cu Velea”, a mărturisit Bianca Comănici la Wownews.

Reacția lui Ștefan Ciuculescu? Acesa i-a recomandat lui Mario Fresh să ia în calcul declarațiile făcute de Bibi, care nu s-a ferit în nicio secundă să fie sinceră, recunoscând că și-ar dori să aibă o relație cu el.

Interesant e că dezvăluirile Biancăi Comăneci vin chiar într-o perioadă în care au apărut mai multe zvonuri că lucrurile nu mai sunt chiar atât de roz între Mario Fresh și Alexia Eram. Despre fiica Andreei Esca se spune că este mai geloasă, în timp ce Mario Fresh încearcă să îi facă pe plac atât cât poate.