Gabriela Prisăcariu divorțează de Dani Oțil? Vedeta a făcit totul public. Declarații la cald: ”Nu sunt cu el…”

de:
22 sept. 2022
Gabriela Prisăcariu divorțează de Dani Oțil? Vedeta a făcit totul public. Declarații la cald: ”Nu sunt cu el...”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de ceva timp, iar anul trecut au devenit și părinți pentru prima oară. Asta nu înseamnă însă că cei doi au ajuns să se cunoască atât de bine.

Timpul trece în căsnicia lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, iar cei doi se cunosc pe zi ce trece din ce în ce mai bine. Cu toate astea, există câteva lucruri căreia vedetei nu îi convin deloc.

Când vine vorba de reproșuri, Gabriela Prisăcariu nu se gândește de două ori. Așa s-a întâmplat și recent, când vedeta l-a făcut practic de râs pe soțul ei în fața tuturor.

Nu știm concret ce probleme există între cei doi, cert este că Gabrielei nu prea îi convine faptul că Dani Oțil consumă alcool. Mia mult de atât, vedeta se simte jenată de cum se comportă acesta când bea.

”Eu când îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine. Suntem acasă la oamenii ăștia, cu Dirty Nano și noi ascultăm muzică lăutărească. Nu ne dați afară, vă rugăm, eu nu sunt cu el.”, a mărturisit Gabriela Pisăcariu pe rețelele de socializare, într-un clip video.

Gabriela Prisacariu a ajuns la perfuzie

Cel mai probabil însă Gabriela Prisăcariu este și destul de stresată. Aceasta se ocupă de cel mic, iar oboseala și-a spus cuvântul în cazul ei. Recent, ea a ajuns și la spital pentru o perfuzie

”Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin. Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.
Concluzia este că arăt mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domul doctor aici de toate. Nu vreți să știți ce mi-a zis…”, povestea Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.

Să sperăm însă că ieșirea nervoasă a Gabrielei a fost doar o simplă glumă și că cei doi nu iau în calcul vreo despărțire, având în vedere stresul care există în ultima vreme.