Gina Pistol, umilită la maxim de chef Florin Dumitrescu: „Mergi la psiholog, Gino!”. Ce s-a întâmplat la Chefi la Cuțite

de:
05 apr. 2023
Gina Pistol, umilită la maxim de chef Florin Dumitrescu:

Scene umilitoare la Chefi la Cuțite noaptea trecută. Gina Pistol a ajuns să fie umilită chiar de către Florin Dumitrescu, unul dintre jurații emisiunii.

După cum este bine cunoscut deja, acesta este ultimul sezon Chefi la Cuțite în care Gina Pistol este prezentatoare. Nu știm dacă are sau nu legătură cu acest lucru, cert este că unul dintre jurați i-a adresat un comentariu umilitor vedetei.

S-a întâmplat înainte ca Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea să se apuce de gătit în lupta pentru amuletele de care vor avea nevoie.

Totul părea cât se poate de normal la început, când Gina Pistol a anunțat că bucătarii vor avea niște teme destul de dificile. Florin Dumitrescu a încercat să facă o glumă, însă ce a urmat a întrecut orice fel de așteptare.

”Tema de astăzi este una grea”, a spus vedeta. ”11 feluri de carne!”, a completat Florin Dumitrescu. Mai departe, Gina Pistol a vrut să continue discuția, fără a știi ce se va întâmpla.

Florin Dumitrescu, umilință maximă pentru Gina Pistol la Chefi la Cuțite

Vedeta le-a povestit celor trei jurați, de care de altfel este și apropiată că se confruntă cu niște situații în care numărul 11 tot apare. Ea a dat exemplu norii de pe cer, frunzele din fața geamului, dar și semafoarele pe care le vede.

”Nici chiar așa! În ultima vreme, peste tot, văd acest număr 11. 11 norișori pe cer, 11 frunzulițe care au picat în fața geamului meu în același timp, 11 semafoare de culoarea roșie până ajung la platou…nu știu ce se întâmplă!”, a spus Gina Pistol, înainte ca cei trei jurați să se apuce de treabă.

Florin Dumitrescu în schimb a avut o reacție complet neașteptată care a generat liniște în platoul Chefi la Cuțite. Cu alte cuvinte, bucătarul i-a dat un sfat ”prietenesc” vedetei, care de altfel a fost și destul de umilitor, având în vedere poveștile sale. ”Mergi la psiholog, Gino!”, a adăugat el.