Chef Florin Dumitrescu, dat afară de la Chefi la Cuțite după acest sezon?! Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise. Moment super jenant

de:
04 apr. 2023
Chef Florin Dumitrescu, dat afară de la Chefi la Cuțite după acest sezon?! Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise. Moment super jenant

Răsturnare de situație în cea mai recentă ediție de la Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu nu doar că nu are nicio șansă în fața colegilor săi, dar lucrurile par că se complică.

În ediția de noaptea trecută de la Chefi la Cuțite, invitatul special a fost Ilona Brezoianu. Artista a degustat preparatele lui chef Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în lupta pentru amuletă.

De asemenea, prezenta. fost și chef Florin Ivan, juratul surpriză de la Chefi la Cuțite. Actrița a fost impresionată în primă fază de preparatele din farfurie.

Ulterior însă, aceasta nu prea a fost încântată de ce i-a apărut în față. ”Trebuie să mănânc și arătările astea de aici? Șuncă pe băț și o perpelești puțin la brichetă?”, a fost replica Ilonei Brezoianu când a ajuns la farfuria lui chef Cătălin Scărlătescu.

Reacția lui Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite

În ciuda primelor reacții însă, Ilona Brezoianu a luat o decizie neașteptată. Aceasta a decis ca chef Cătălin Scărlătescu să primească următoarea amuletă.

Cel mai surprins a fost chiar Florin Dumitrescu. Acesta i-ar fi dat mai multe șanse lui Florin Ivan. El a fost revoltat de ce a putut să facă colegul său. Să nu uităm că Scărlătescu a reușit deja să adune niște amulete deși emisiunea este doar la început.

”Nu cred așa ceva! Mi se pare fascinant. La Bontea în farfurie aveai chestii mult mai elegante, iar la Florin Ivan în farfurie aveai combinații de gust. Nu pot să mă supăr pe Ilona că nu mi-a dat mie amuleta, mă supăr pe Scărlătescu că ridică la rang de delicatesă o bucată de bacon trasă printr-un băț”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea în schimb nu a comentat prea mult ci doar s-a decis să o întrebe pe Ilona Brezoianu dacă își mai amintește ce a gustat din prima farfurie.

Chiar și așa mulți se întreabă dacă nu cumva finalul lui Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite nu cumva se apropie. Până acum, bucătarul nu a avut prea mare noroc în bucătărie. În plus deja s-a aflat că în acest sezon nu a reușit să câștige decât o amuletă până la finla, cele mai multe revenindu-i lui chef Cătălin Scărlătescu.