Horia Tecău, iubitul secret al Simonei Halep în timp ce era cu Toni Iuruc? Detalii halucinante ies la iveală

21 sept. 2022
Horia Tecău, iubitul secret al Simonei Halep în timp ce era cu Toni Iuruc? Detalii halucinante ies la iveală

Simona Halep și Horia Tecău sunt buni prieteni de foarte mulți ani. În trecut ei au și făcut pereche la dublu și au jucat împreună în câteva turnee. Mai mult decât atât, actualul căpitan al echipei de Fed Cup a României a și ajutat-o pe amica lui să se antreneze atunci când rămăsese fără antrenor.

Relația dintre Simona Halep și Horia Tecău a rămas foarte bună și în timpul căsătoriei cu Toni Iuruc. Însă încă înatne ca sportiva să spună DA în fața ofițerului stării civile, fanii o vedeau mai degrabă alături de bunul său prieten.

Acum, pe rețelele de socializare circulă tot felul de zvonuri că Horia Tecău ar fi iubitul Simonei Halep, însă informațiile par complet false. Între cei doi niciodată nu a fost nimic intim sau cel puțin nu au arătat niciodată că ar avea sentimente unul față de celălalt.

Simona Halep, cuplu cu Horia Tecău?

Dar susținătorii Simonei Halep îi recomandă că acum că este din nou o femeie liberă să-și îndrepte atenție spre bărbați tineri, cu care chiar ar forma un cuplu frumos, iar Horia Tecău pare pretendentul perfect.

Tenismena a evitat să-și facă publice relațiile sentimentale, dar recent s-a aflat că ea ar fi avut o idilă cu un antrenor român atunci când era adolescentă (DETALII AICI). Tatăl său, Stere Halep a intervenit și l-a concediat pe acesta. De altfel el nu a fost de acord nici cu căsătoria cu Toni Iuruc, care mai divorțase de două ori în trecut.

Totuși când fiica lui a anunțat că divorțează tot el a insistat să-i mai dea o șansă soțului. Doar că Simona a fost de neînduplecat după ce a pierdut la US Open și pare decisă ca de data aceasta să-și trăiasca viața după propriile reguli.