Simona Halep înlocuită! Tenismena celebră pe care o antrenează acum Patrick Mouratoglou. Este lovitură de teatru

19 sept. 2022
Simona Halep înlocuită! Tenismena celebră pe care o antrenează acum Patrick Mouratoglou. Este lovitură de teatru

Simona Halep trece printr-o perioadă foarte intensă, care vine cu schimbări majore în viața ei. Sportiva a semnat actele de divorț la scurt timp după ce a fost eliminată de la US Open, iar apoi s-a operat la nas. Tenismena nu pare, însă foarte afectată de faptul că s-a despărțit de Toni Iuruc, cel despre care povestea în urmă cu un an că este sprijinul ei în toate.

Simona Halep a început să se antreneze la Academia lui Patrick Mouratoglou, din Nisa la începutul acestui an. Din luna aprilie, francezul i-a devenit antrenor oficial și totul a început să se schimbe în bine pentru româncă. A ajuns în semifinale la Wimbledon și chiar a câștigat și un turneu WTA 1000 la Toronto.

Obiectivul ei principal era revenirea în top 10 mondial, ceea ce a reușit, dar și câștigarea US Open. Ratarea calificării în turul 2 în fața unei jucătoare anonime a determinat-o să ia o serie de decizii la care nimeni nu se aștepta. A divorțat, iar apoi s-a operat la nas și a anunțat că nu va mai juca tenis în acest an pentru că are nevoie de timp să se recupereze.

Sportiva care i-a luat locul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou nu putea sta degeaba. Extrem de ambițios, se știe cât de mult iubește acesta să fie în centrul atenției. Așa că în această perioadă îi acordă mult timp unei jucătoare în vârstă de 17 ani, despre care se crede că va ajunge în viitor numărul 1 mondial.

Este vorba despre Linda Fruhvirtova, care a cucerit duminică primul turneu WTA din carieră, după ce a învins-o în finală pe experimentata poloneză Magda Linette. Datorită acestei performanțe, adolescenta a urcat până pe locul 74 mondial și se așteaptă ca în 2023 să fie revelația tenisului mondial.

Patrick Mouratoglou a văzut mult potențial în ea și deja i-a devenit favorită. În acest context, nu se știe dacă va mai fi de acord să-i dedice tot timpul său Simonei Halep. Mai mult decât atât, soția lui este nemulțumită de relația pe care el o are cu românca, așa că s-ar putea ca fostul lider mondial să rămână fără sprijnul francezului.