HOROSCOP. Ce nu ai voie să face când este Mercur Retrograd. Ferește-te de aceste activități până pe 18 octombrie

06 oct. 2021
HOROSCOP. Ce nu ai voie să face când este Mercur Retrograd. Ferește-te de aceste activități până pe 18 octombrie

Ai mai auzit probabil expresia Mercur Retrograd, în special în ultima perioadă, căci acesta a început pe 27 septembrie și va dura până pe 18 octombrie.

Cum tratăm însă această perioadă și ce este bine să facem sau nu? Astrologii ne spun tot ceea ce avem nevoie. Dacă din punct de vedere al sănătății putem profita de Mercur Retrograd, din punct de verede profesional s-ar putea să nu avem prea mari reușite.

În această perioadă se recomandă una dintre temele principale ale lui Mercur retrograd și anume reflecția. Lucrurile vor fi mai lente în următoarele zile, așa că profită de timpul pe care îl ai să te gândești mai mult la tine.

Meditează, scrie și imaginează-ți, căci pe cât ar părea de simple, aceste lucruri pot aduce beneficii uimitoare pentru sănătatea corpului tău.

HOROSCOP. Ce să nu faci când Mercur e retrograd

Mare atenție însă la anumite activități. Mercur Retrograd pune stop planurilor o scurtă perioadă, așa că dacă vrei să începi ceva nou, mai așteaptă până când Mercur iese din retrogradare. Nu începe o dietă, nu te înscrie la o sală de sport și de asemenea nu te gândi la un nou început, ai răbdare, recomandă astrologul Valerie Mesa.

Ce este bine să faci când Mercur e Retrogad? Reia o rutină veche pe care ai abandonat-o acum ceva timp. Gândește-te la tine și cât de bine ți-a făcut în acel moment și pune-o în practică.

Ține cont de faptul că starea de spirit s-ar putea să nu fie prea grozavă în special în această perioadă. În cazul în care nu știai până acum, această perioadă s-ar putea să vină cu mai multe schimbări. Poți uita anumite lucruri, te poți simți mai obosită și nu numai. Nu intra însă în panică, căci vorbim doar despre o perioadă trecătoare.