HOROSCOP Mariana Cojocaru. Karma lovește puternic aceste zodii. Doar unele își vor vindeca rănile

de:
14 oct. 2021
HOROSCOP Mariana Cojocaru. Karma lovește puternic aceste zodii. Doar unele își vor vindeca rănile

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Astrologul Mariana Cojocaru vine cu previziuni complete pentru următoarea perioadă. Dacă unele zodii se vor bucura de reușitele mult dorite, altele vor primi lovituri neașteptate.

Mariana Cojocaru anunță o Karmă grea în următorii 7 ani. Pentru unele semne zodiacale va fi benefică, pe când în cazul altora ar putea apărea probleme de natură financiară, personală și nu numai.

Berbecul se numără printre cei care vor avea o perioadă benefică. După ani de muncă, în final roadele se vor vedea. Succesul va fi la ordinea zilei pentru nativiia cestei zodii, spune Mariana Cojocaru care le recomandă acestora să nu mai amâne niciun plan.

Taurii în schimb vor avea de luat decizii dificile. Mare atenție la cheltuieli, pentru că ar putea apărea și probleme financiare în următoarea perioadă.

Gemein vor avea parte de dragoste. Nativii acestei zodii își vor întâlni sufletul pereche, care îi va face să se simtă în final împliniți. Mai mult de atât, pe plan profesional s-ar putea să obțină și o funcție de conducere care le va aduce și mai mulți banii.

Racii vor avea parte de trădări, iar aici astrologul face referire la relații importante din viața acestora.

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Trei ani de probleme pentru această zodie

Leii au probleme cu partea amoroasă și ele vor mai dura încă trei ani cel puțin. După această perioadă, astrologul Mariana Cojocaru spune că va exista doar o decizie, compromis sau finalizare, cariera devenind apoi o prioritate.

Fecioarele se confruntă cu schimbări la locul de muncă. Mariana Cojocaru spune că Mercur Retrograd este în Leu, iar asta înseamnăi mare grijă la duşmani, la persoanele care bârfesc și care pun piedici în cariera profesională.

Balanțele caută răspunsuri și luptă în continuare pentru a rezolva anumite chestiuni. Astrologul le recomandă nativilora cestei zodii să se grăbească și să își rezolve problemele, pentru că nimic nu e imposibil

Scorpionii prind popularitate, iar alegerile lor se schimbă odată cu ascensiunea. S-ar putea muta într-un alt lot, și-ar putea cumpăra o nouă casă, oricum ar fi, dorințele lor sunt pe cale să se împlinească.

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Zodia lovită de Karma

Săgetătorii nu vor trăi cea mai bună perioadă a vieții lor. Mariana Cojocaru spune că nativii acestei zodii vor avea perioade pline de obstacole, din care vor învăța lecții. Nimic nu este întâmplător, iar la finalul lor, toate vora avea un scop.

Capricornii trebuie să uite de trecut pentru că ce se întâmplă în prezent este suficient. Vor avea câștiguri mai mari care îi vor îndemna să facă alegeri mult mai corecte.

Cea mai mare ambiție este la Vărsători, care în următorii șapte ani vor lupta în fiecare zi pentru tot ce cred și ce își doresc să facă sau să devină. Veniturile lor vor crește și ele, iar munții pe care îi vedeau de departe vor ajunge în curând la picioarele lor.

Peștii vor avea parte de despărțiri, dar și satisfacții în următorii șapte ani. Chiar dacă unii oameni pleacă din viața lor, Mariana Cojocaru le recomandă să nu regrete, pentru că la fiecare pas, norocul e alături de ei.