HOROSCOP. Zodii incompatibile. Nu vor putea fi niciodată împreună. Se vor desparti in cele din urma

05 oct. 2021
HOROSCOP. Zodii incompatibile. Nu vor putea fi niciodată împreună. Se vor desparti in cele din urma

HOROSCOP. Multe semne zodiacale pur și simplu nu pot fi împreună. Au viziuni diferite, vor alte lucruri, iar dacă ar avea o relație ar fi sortită eșecului. 

Tocmai acesta este și motivul pentru care este bine să ții cont de semnul zodiacal atunci când cunoști pe cineva. Deși unele zodii se atrag, mintea lor, dar și percepția le poate îndepărta rapid.

Taurii nu vor fi niciodată fericiți alături de un Leu sau de un Vărsător și nici măcar alături de un scorpion. Chiar dacă există acel magnetism aparte între ei, viziunile diferite și încăpățânările fiecare zodii în parte nu vor aduce un final prea fericit.

Gemenii în schimb nu au ce căuta cu Săgetătorul, dar nici cu Fecioara sau Pești. Într-adevăr, unele zodii oferă siguranță, dar Gemenii au nevoie de altceva și cât se poate de multă libertate.

HOROSCOP. Zodii incompatibile. Cum știi de cine te ferești

Racul nu va fi niciodată împreună cu Capricornul, dar nici cu Berbecul sau Balanța. Nativii zodiei Balanță și Berbec vor varietate, pe când Racul s-ar putea simți oarecum incomod. Capricornul pe de altă parte nu prea își exprimă sentimentele direct, iar Racul nu va accepta asta niciodată.

Scorpionul nu are ce căuta cu Taurul, Vărsătorul sau Leul. Sunt încăpățânați la maxim, iar contrazicerile lor nu vor aduce niciun beneficiu în relația de cuplu.

Săgetătorul este mai puțin compatibil cu Fecioara și Pești și în niciun caz nu se va înțelege vreodată cu Gemenii. Problema?  Săgetătorul vrea să facă lucrurile cu o abordare entuziastă, Peștii sunt prea ezitanți.

Cât despre relația cu Gemenii, ei bine, la început totul ar părea cât se poate de roz, însă în final, cele două semne zodiacale vor ajunge la presiuni greu de imaginat.