Horoscop rune. Previziunile lui Mihai Voropchievici. O zodie este protejată de divinitate

de:
14 ian. 2021
Horoscop rune. Previziunile lui Mihai Voropchievici. O zodie este protejată de divinitate
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

Horoscop rune. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu noi previziuni pentru jumătatea lunii ianuarie. Dacă unele zodii se vor confrunta cu o oboseală fără precedent, altele își vor da seama că se află sub o protecție divină.

Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 despre ce le oferă astrele în următoarea perioadă tuturor zodiilor. Unele semne zodiacale duc lupte grele, altele vor avea suprize plăcute, pe când altele vor resimți oboseala adunată în ultima perioadă.

Horoscop rune Mihai Voropchievici

Berbecii vor avea zile foarte încărcate. Nativii acestei zodii vor avea de dus bătălii foarte grele, însă la final vor ieși învingători din toată povestea.

Taurii pe de altă parte vor fi mai comunicativi în următoarea perioadă. Ei vor începe să se ocupe de lucrurile lăsate neterminate anul trecut, iar totul ar putea fi un succes.

Gemenii se pot considera un semn zodiacal protejat. Potrivit numerologului, nativii acestei zodii pot face tot ce își doresc în acestă perioadă deoarece au ”o protecție divină foarte mare”.

Racii pe de altă parte au nevoie de puțină libertate. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor să evadeze într-o călătorie pentru a putea scăpa de toată oboseala acumulată în ultima perioadă. Este esenițial pentru ei.

Zodia care poate deschide drumuri

Leii trebuie să învețe să fie mai calmi la început de an. În ultima perioadă aceștia au fost destul de agitați și a venit timpul pentru puțină relaxare.

Fecioarele vor fi fericite în următoarea perioadă. Nativii acestei zodii pot fi considerați ”deschizători de drumuri”, vor avea parte de noutăți, mai ales pe plan pasional.

Balanțele au nevoie de mai multă relaxare. S-au confruntat cu prea multe probleme de sănătate, așa că trebuie să se liniștească zilele astea.

Scorpionii trebuie să uite de trecut și să lase toate grijile în urmă. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să se pregătească de o viață nouă și mult mai frumoasă.

Zodia care va schimba totul

Săgetătorii sunt cei care vor avea parte de schimbări majore. Ei își vor schimba în următoarea perioadă locul de muncă și chiar și casa. Unii dintre ei ar putea să se mute la o persoană apropiată.

Capricornii sunt prinși de săptămâni întregi în rezolvarea unei probleme. Singura soluție este să vorbească cu famila, ar putea fi ajutorul pe care îl așteptau.

Vărsătorii vor avea parte de schimbări majore în următoarele zile așa că trebuie să fie pregătiți. Nu trebuie să fie luați prin surprindere de ce va veni.

Peștii trebuie să facă o schimbare. Dacă își doresc ca lucrurile să meargă așa cum își doresc și să ajungă la punctul ochit, ei trebuie să își schimbe puțin tactica. Doar așa vor reuși.