Nu mai face acest lucru dacă ți s-a răcit cafeaua! Lidia Fecioru a spus care este, de fapt, semnificația

de:
13 ian. 2021
Nu mai face acest lucru dacă ți s-a răcit cafeaua! Lidia Fecioru a spus care este, de fapt, semnificația
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut are și două emsiuni la Antena3

Ți se întâmplă de multe ori să îți uiți cafeaua proaspăt făcută și să se răcească? Ei bine, iată ce trebuie să faci dacă ți se întâmplă asta. Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a spus ce semnifică acest lucru. 

Cafeaua este delicioasă atunci când este savurată caldă, însă, de multe ori, din cauza grabei, uităm să ne bucurăm de această plăcere, iar cafeaua se răcește. Mulți dintre noi o beau așa cum este, pe când alții o încălzesc, însă potrivit Lidiei Feciou, acest lucru este complet greșit.

Nu îți mai reîncălzi cafeaua 

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre ce semnificație are cafeaua care se răcește. Potrivit acesteia, acest lucru înseamnă că trebuie să ne reevaluăm atitudinea față de prieteni.

„Dacă s-a răcit cafeaua, n-o mai încălzi! Așa e și cu prietenii”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Cu alte cuvinte, potrivit bionergoterapeutului, acest lucru trebuie să ne facă să punem punct anumitor lucruri care s-au terminat de mult în viața noastră. La fel ca și cafeaua, care se răcește, nici prieteniile nu pot dura la nesfârșit. De multe ori acestea se termină mai repede decât ne așteptam.

Ce spune cafeaua despre o persoană

Lidia Fecioru a vorbit și despre cum putem cunoaște o persoană în funcție de cafeaua pe care o bea. Potrivit bionergoterapeutului, caracterul oamenilor poate fi citit în modul în care aceștia își aleg cafeaua zilnică.

Astfel, cei mai puternici oameni beau cafea neagră, fără zahăr. Există și persoane care nu își pot consuma cafeaua fără lapte, eib ine, aceștia sunt de multe ori capricioși și își pot schimba dispoziția mai repede decât ne așteptăm.

”Oamenii puternici beau cafeaua neagră, neîndulcită. Dacă bem cu lapte, de multe ori suntem capricioşi. Oamenii care beau cafe late sunt oameni care îşi pot schimba foarte des dispoziţia”, a mai spus Lidia Fecioru.

De asemenea, bionergoterapeutul ne recomandă ca atunci când vrem să cunoaștem o persoană să o scoatem prima oară la o cafea. În acest mod, ne putem da seama ce fel de om e fără prea mult efort.

”Ca să cunoşti pe cineva, spui, hai să bem o cafea. Este invitaţia directă în varianta de acum. Cafeaua amară este băută de oamenii puternici, care vor să fie lideri”, a spus bionergoterapeutul.