Imagini uluitoare! Cum arăta Andreea Marin la 14 ani. Puțini ar recunoaște-o din poze

04 oct. 2021
Imagini uluitoare! Cum arăta Andreea Marin la 14 ani. Puțini ar recunoaște-o din poze
Andreea Marin. Foto: Facebook

Andreea Marin este una dintre vedetele din România care a reușit să se mențină în formă de-a lungul anilor. O știm de când prezenta Surprize, Surprize și parcă nu s-a schimbat deloc, însă dacă arunci o privire spre imaginile de când era și mai tânără s-ar putea să ai o surpriză.

Andreea Marin a avut mereu grijă de ea, iar asta se poate observa doar din aspectul ei fizic. Nu s-a vorbit niciodată despre ea că ar fi apelat vreodată la medicul estetician, ca să nu mai vorbim de faptul că zâna a fost și o mare iubitoare de sport.

Drept urmare, la doar 25 de ani, ea a escaladat vulcanul Kilimanjaro și a devenit prima jurnalistă din România care a urcat pe Uhuru Peak.

Avem și imagini de atunci, în care Andreea Marin pare aceași, doar într-o ținută mult mai sport decât cele cu care ne-am obișnuit acum.

Cum arăta Andreea Marin la 14 ani

Dacă nu ați recunoscut-o din poza de mai sus, cu siguranță nu o veți recunoaște nici la 14 ani. Andreea Marin era o elevă silitoare și chiar dacă a trecut prin greutăți din punct de vedere material, iată că a reușit să ajungă departe.

La un momentdat, vedeta mărturisea că cea mai mare delicatesa din copilărie pe care o consuma era pâinea neagră unsă cu ulei și cu zahăr.

Andreea Marin, la 14 ani
Andreea Marin, la 14 ani

”Aşa ceva era o delicatesă pentru noi toţi. Îmi amintesc ca azi că eram vreo 20 de copii pe scara blocului în care locuiam şi cu toţii seara, mai ales în serile de iarnă ne strângeam la o anumită familie. Ne înghesuiam cu toţii pe unde găseam loc, prin pat, printre diverse piese de mobilier şi aşteptam să ne servească gazda. Era ceva mirific. Nu voi uita niciodată bucuria cu care familia respectivă, una săracă, date fiind şi vremurile, împărţea totul cu noi”, povestea Andreea Marin.

Cât despre serile vedetei, atunci când se întuneca repede, curentul dispărea și el, ea și familia ei stând la lumina lumânărilor, lucru care o făcea să se simtă ca într-un basm.

”Stăteam la lumina lumânărilor, fiind curentul se lua repede şi venea greu înapoi şi ne imaginam că suntem într-o lume aparte, una menită să ne facă doar pe noi personaje de basm”, mai spunea Andreea Marin.