Încă un artist celebru a luat-o razna? O susține pe Diana Șoșoaca pentru funcția de președinte al României. Reacția lui Mircea Badea

10 oct. 2021
Încă un artist celebru a luat-o razna? O susține pe Diana Șoșoaca pentru funcția de președinte al României. Reacția lui Mircea Badea

Și nu, nu este vorba despre Dan Bittman, cel care ne-a obișnuit în ultima perioadă cu ieșirile lui controversate și conspiraționiste. Diana Șoșoacă are acum încă un fan celebru, care mai mult de atât o vrea chiar președinte al României, fiind convins că este singura soluție pentru ieșirea din criză.

Mihai Trăistariu a avut multe momente în care și-a șocat publicul. O vocea de aur, un compozitor de top, dar… au fost momente în care a ales să pozeze aproape gol pe internet pentru a atrage atenția. Iar acum a ieșit din nou în evidență, tot pe un tronson negativ.

Acesta i-a transmis un mesaj de susținere Dianei Șoșoacă, senatoarea care a declanșat enorm de multe scandaluri și care a fost cea mai puternică voce anti-vaccin și anti-restricții.

„Împotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tâmpit pandemia, eu o să va votez PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Să candidați neapărat ! România nu mai are salvare decât într-un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina de Facebook a senatoarei.

Mircea Badea, reacție amuzantă

Diana Șoșoacă a fost foarte încântată de această postare și nu a rămas indiferentă la mesajul fostului component al trupei Valahia și i-a comentat și ea la postare.

„Vă mulțumesc din suflet! Până la președinție, aș vrea să ne unim cu toții, să salvăm poporul român, pentru că se poate! Admirația este reciprocă!”, a scris Diana Șoșoacă la postarea respectivă.

Mircea Badea a urmărit și el schimbul de replici și în spiritul său caustic le-a transmis că îi susține pe toți, desigur într-un mod ironic.

„Daaaa! Buuuun!”, a scris realizatorul Antena 3 pe facebook, care a fost acuzat și că ar fi mason. A avut o replică și la asta.

„Eu e aia cu cipul si cu pamantul plat? Daca circula pe feisbuc, sigur e adevarata. Vrei sa-mi ridic putin sortuletul sa vezi dedesupt?”, i-a spus unei internaute jurnalistul.