De necrezut! Trăistariu a găsit o soluție sigură de a face bani în plină pandemie. Cum a reușit să facă o avere în scurt timp

de:
29 aug. 2020
De necrezut! Trăistariu a găsit o soluție sigură de a face bani în plină pandemie. Cum a reușit să facă o avere în scurt timp

Artiștii români au fost grav afectați de pandemia de COVID-19, iar acest lucru s-a resimțit destul de rău în buzunarele acestora. Dacă unii dintre ei s-au bazat pe magazine online, sau pe reclame, Mihai Trăistariu a găsit o soluție unică de a face bani. 

Artistul a ales să fie mai inspirat, așa că a optat pentru o afacere în domeniul imobiliar. Astfel, Trăistariu a ales să facă un împrumut bancar și să investească în câteva garsoniere. Având în vedere lipsa turiștilor de pe litoral din acestă vară, profitul a fost mai mult decât suficient pentru artist. 

”Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere.

Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse”, a spus Trăistariu pentru click.ro

Cât a costat investiția

Succesul nu vine singur, așa că Trăistariu a fost nevoit să facă un împrumut bancar pentru a-și aranja cele șapte locuințe, având în vedere prețurile pe care le cere la închiriat. Astfel, artistul  a împrumutat suma de 20.000 de euro, însă este optimist cu privire la recuperarea banilor.

”Am investit destul de mult, două luni mi-a luat să le bibilesc să arate ca lumea. Am făcut un împrumut la bancă de 20.000 de euro. Dar merită, până la urmă banii se scot în timp şi o să însemne ceva. Trăiesc din ele uşor.

Aş putea lejer să mă las de cântat să trăiesc din apartamente, dar nu intenţionez asta în nici un caz. Văd că funcţionează, cel puţin vara asta chiar am dat lovitura. Apartamentul era pentru mine, nu trebuia să fie pentru închiriat, l-am mobilat mai de lux, avea amenajări speciale şi pentru pisici, pentru că eu unde stau în oraş am pisici.

Voiam să mă mut cu pisicile acolo, dar până la urmă l-am dat pentru închiriere pentru că era cererea mare. Foarte mulţi căutau cu două camere. N-am apucat să mă mai mut, dar aţi văzut şi voi că este special, decorat cu grijă”, a mai spus Mihai Trăistariu.