ING Bank, anunț de maximă importanță pentru toți cei care doresc să cumpere casă sau apartament! Oferta care va distruge Banca Transilvania sau BRD

de:
18 apr. 2023
ING Bank, anunț de maximă importanță pentru toți cei care doresc să cumpere casă sau apartament! Oferta care va distruge Banca Transilvania sau BRD

ING Bank vine cu o ofertă mai mult decât tentantă pentru cei care vor să își achiziționeze o casă. Numeroase avantaje sunt posibile pentru persoanele care fac o astfel de alegere. Banca Transilvania și BRD încă nu au în portofoliu o ofertă atât de bună.

Dacă ești în căutarea unei locuințe, ar fi bine să cunoști cea mai recentă ofertă a ING Bank. Banca oferă creditul ING Ipotecar EcoLife. Căror persoane se adresează acest tip de credit? Celor care vor o casă cu o eficiență energetică A, construită începând cu anul 2021.

De asemenea, cei care își doresc o casă sustenabilă pot accesa creditul fără niciun fel de problemă. Și mai mult de atât, ING Bank reduce și dobânda cu 0,2% pentru cei care optează pentru un astfel de credit.

Ce alte avantaje au clienții ING Bank care accesează ING Ipotecar EcoLife? În primul rând se bucură de aprobare financiară pe loc, fie direct prin Home Bank, fie în ING Office.

De asemenea, există și posibilitatea de a alege dobânda fixă ori, cea variabilă și evident, discountul de 0,2 puncte procentuale la dobândă. Mai mult de atât, clienții ING Bank mai au și un curs valutar preferențial, în cazul în care vânzătorul își dorește ca plata locuinței să fie realizată în moneda euro.

Ce beneficii au clienții ING Bank care optează pentru un astfel de credit

”Atunci când alegi o casă cu eficiență energetică A, construită începând cu 2021, ești mai aproape de a avea o casă sustenabilă. 🌱

Și noi te încurajăm mai departe și îți oferim o reducere de 0,2 puncte procentuale la dobândă la creditul ING Ipotecar EcoLife.

De ce să vii la ING Bank? 

  • Aprobare financiară pe loc*, în Home Bank sau în ING Office.
  • Dobândă fixă sau variabilă, alegi ce ți se potriveste.
  • Ai 0.2 pp discount la dobândă, când alegi ING Ipotecar EcoLife
  • Curs valutar preferențial când vînzătorul vrea plata în EUR”, se arată în oferta de pe site-ul oficial al ING Bank pentru creditul ipotecar EcoLife.