Ion Ion Tiriac s-a împăcat cu Ileana Lazariuc? Ce se întâmplă cu relația pe care o avea cu Sorana Cîrstea?

de:
08 iul. 2022
Ion Ion Tiriac s-a împăcat cu Ileana Lazariuc? Ce se întâmplă cu relația pe care o avea cu Sorana Cîrstea?

Înainte de a forma un cuplu cu celebra Sorana Cîrstea, Ion Ion Țiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc. Cei doi s-au despărțit subit după opt ani de mariaj, iar zvonurile spuneau că ar fi lăsat loc de o împăcare.

O sursă apropiată cuplului povestea că Ileana Lazariuc s-a concentrat pe cei doi copii pe care îi are cu Ion Ion Țiriac, iar relația celor doi s-a răcit. Pentru că erau mulți bani la mijloc, cei doi au decis să fie discreți și au divorțat în marea secret.

“Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze.
Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri”, povestea pentru click.ro sursa citată.

Aceeași sursă dezvăluia că Ileana Lazariuc se simte mai bine ca niciodată după divorț și că ar avea o viață de regină, iar asta o confirmă și cele mai recente imagini postate.

Se împacă Ion Ion Țiriac cu Ileana Lazariuc?

Deși Ileana Lazariuc are 40 de ani, mulți spun că arată de 25. Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac a realizat un pictorial fierbinte pe plajă care i-a lăsat pe fani cu gurile căscate.

Ești atât de frumoasă, la fel ca acum 15 ani”, „Cea mai frumoasă de pe planetă. Ești cea mai cea … dintre toate pământenele”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de vedetă.

În timp ce Ileana Lazariuc se bucură de timpul ei, Sorana Cîrstea joacă din ce în ce mai prost pe teren, iar zvonurile spun că Ion Ion Țiriac ar lua în calcul să revină la prima sa dragoste, Ileana.

Având în vedere modul în care vedeta arată și acum, nu ar fi exclus ca zvonurile să se și confirme la un moment dat, însă până atunci relația dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac rămâne încă un mister.