Îți faci cumpărăturile la LIDL? Nu face acest gest în magazin. De acum te poate costa foarte scump și te poți trezi cu probleme mari

06 apr. 2023
Îți faci cumpărăturile la LIDL? Nu face acest gest în magazin. De acum te poate costa foarte scump și te poți trezi cu probleme mari

Românii care își fac cumpărăturile la LIDL ar trebui să știe că sunt anumite lucruri pe care nu au voie să le facă în magazin, iar acest lucru nu se aplică numai la acest hipermarket.

Atunci când mergem la cumpărături, indiferent dacă este vorba de LIDL sau orice alt astfel de magazin, trebuie să ne supunem regulilor acestuia.

Totuși, nu mulți oameni știu care sunt toate aceste reguli, iar cei mai mulți dintre noi fie le încălcăm fără să vrem, fie intenționat.

De exemplu, atunci când mergem într-un magazin nu este bine să desfacem produsele, să le mâncăm, apoi să punem ambalajul înapoi în raft. Unii consideră că este bine să facă acest lucru, dacă ulterior achită produsul, însă regulamentul magazinelor spune că nu este bine să facem asta.

LIDL și Kaufland, două dintre magazinele care au un astfel de regulament

Kaufland este unul dintre magazinele din România care spune că românii care consumă produsele, indiferent dacă plătesc sau nu produsul la final, riscă să aibă probleme.

Aceleași reguli arată că produsele pot fi consumate în interiorul magazinului, doar dacă sunt oferite de promoteri.

”În comerț, regula generală este: ‘Bunurile rămân în proprietatea comerciantului până la achitarea lor’. Strict vorbind, acest lucru înseamnă că consumul de alimente în supermarket nu respectă cerințele legale”, spune reprezentanții magazinului.

Același lucru se aplică și în ceea ce privește revistele sau ziarele.

Reprezentanții Kaufland au mai spus ”satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră principală. Întrucât dorim să oferim tuturor clienților noștri produse perfecte, vă rugăm să citiți ziare și reviste numai după achiziționarea acestora. Deci, fiecare client poate fi sigur că cumpără un produs original, necitit”.